Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Windows 10, välbekant och bättre än någonsin

Microsoft Win 10 Pro 64-bit OEM DVD(SE)

  Art.nr: 221321
Nytt operativsystem från Microsoft med massor av nya, smarta funktioner och gränssnitt.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Windows 10 Pro 64-bit OEM på DVD-skiva

Windows 10 är något som alla kan känna igen sig i. Det har många likheter med Windows 7, bland annat startmenyn vi alla vill ha. Det går otroligt snabbt att starta upp datorn med Windows 10 och ännu snabbare att väcka datorn från viloläge. 

Windows 10 har mer inbyggd säkerhet som hjälper dig att skydda din data och är utformat för att fungera med din befintliga mjuk- och hårdvara.

Det är det bästa från Windows 7 och Windows 8 som har samlats i Windows 10

Microsoft Edge

Den nya webbläsaren Edge kan du surfa på nätet lättare än någonsin. Du kan skriva kommentarer för dig själv direkt på hemsidor samt även rita.

Virtuella Skrivbord

Nu kan du få saker gjorda på kortare tid genom att ha ordning och reda på skrivbordet. Du kan ha upp till 4 saker på samma skärm samtidigt och skapa virtuella skrivbord när du behöver mer plats eller vill gruppera saker i projekt som Office-appar för arbete och spel för nöje.

221321 Microsoft Microsoft Win 10 Pro 64-bit OEM DVD(SE) FQC-08982 Windows 10 Pro 64-bit OEM på DVD-skiva Windows 10 är något som alla kan känna igen sig i. Det har många likheter med Windows 7, bland annat startmenyn vi alla vill ha. Det går otroligt snabbt att starta upp datorn med Windows 10 och ännu snabbare att väcka datorn från viloläge.  Windows 10 har mer inbyggd säkerhet som hjälper dig att skydda din data och är utformat för att fungera med din befintliga mjuk- och hårdvara. Det är det bästa från Windows 7 och Windows 8 som har samlats i Windows 10 Microsoft Edge Den nya webbläsaren Edge kan du surfa på nätet lättare än någonsin. Du kan skriva kommentarer för dig själv direkt på hemsidor samt även rita. Virtuella Skrivbord Nu kan du få saker gjorda på kortare tid genom att ha ordning och reda på skrivbordet. Du kan ha upp till 4 saker på samma skärm samtidigt och skapa virtuella skrivbord när du behöver mer plats eller vill gruppera saker i projekt som Office-appar för arbete och spel för nöje. Operativsystem 4,5 2 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Programvara
  3. Operativsystem