Windows 10 Pro N 32/64-bit

Microsoft Win 10 Pro N 32/64-bit USB (SE)

  Art.nr: 1011469
  • Operativsystem från Microsoft
  • Smarta funktioner och gränssnitt
  • 32 / 64-bit
  • Inbyggt virusskydd

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

N-versionen av Windows 10 Pro innehåller samma funktioner som standardversionen, förutom att den inte omfattar vissa medierelaterade teknologier (Windows Media Player, Kamera, Musik, Film & TV) och heller inte Skype-appen.

Windows 10 Pro är ett operativsystem från Microsoft med massor av smarta funktioner och gränssnitt. Det har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor som gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod.

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

1011469 Microsoft Microsoft Win 10 Pro N 32/64-bit USB (SE) HAY-00054 N-versionen av Windows 10 Pro innehåller samma funktioner som standardversionen, förutom att den inte omfattar vissa medierelaterade teknologier (Windows Media Player, Kamera, Musik, Film & TV) och heller inte Skype-appen. Windows 10 Pro är ett operativsystem från Microsoft med massor av smarta funktioner och gränssnitt. Det har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor som gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod. Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. Operativsystem 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Programvara
  3. Operativsystem