Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt allt-i-ett-skrivare för hemmet

Canon PIXMA MG2550S

  Art.nr: 236170
  • Skriv ut, scanna och kopiera
  • Fotoutskrift med hög upplösning
  • Nästan ljudlös
  • Smart webbutskrift
  • XL-patroner som tillval
449:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

PIXMA MG2550S från Canon är en kompakt allt-i-ett-skrivare som både klarar av att skriva ut dina dokument, scanna och kopiera text och bilder, och som dessutom inte tar mycket plats på skrivbordet. Denna bläckstråleskrivare är tyst, ger hög utskriftskvalitet och har en elegant design i svart finish som passar perfekt för hemmabruk.

Snabba kvalitetsutskrifter

Pixma MG2550S är en prisvärd och användarvänlig skrivare som ger dig snabba och kostnadseffektiva utskrifter, oavsett om det handlar om text eller bilder.Med FINE-kassettsystemet med en minsta droppvolym på 2 pl och utskriftsupplösning på upp till 4 800 dpi får du en mycket bra detaljnivå. Med A4 ISO ESAT-hastigheter på 8,0 sidor per minut i svartvitt/4,0 bilder per minut i färg behöver du i stort sett inte vänta alls på att dina dokument ska skrivas ut.

Auto-on

MG2550S startar automatiskt när den känner av en utskriftssignal från datorn så du inte behöver sätta på den innan. Automatisk avstängning stänger av skrivaren när den inte används.

Quiet mode

Skriv ut nästan ljudlöst.

Fotoutskrift med hög upplösning

Hög utskriftskvalitet med upp till 4 800 dpi och FINE-kassetteknik.

Scanning med hög upplösning

Scanna bilder och dokument upp till 600x1200 dpi.

Enkla patronbyten

Praktiskt och enkelt att byta ut bläckpatronerna

XL-patroner

Spara pengar och skriv ut mer för  mindre. Med XL FINE-kassetter kan du skriva ut fler sidor och spara 30% per sida jämfört med motsvarande standardpatroner.

Smart webbutskrift

Klipp ut valda bitar från flera olika webbsajter, eller skriv bara ut exakt det du behöver från Internet Explorer tack vare plugin-programmet Easy-WebPrint EX.

My Image Garden

Få den kompletta Pixma-upplevelsen med programvaran My Image Garden. Organisera, skriv ut, scanna och använd onlinetjänster. Sortera dina bilder med ansiktsigenkänning och skapa nya snygga bilder för utskrift.

Canon Creative Park Premium

Skapa scrapbooks, egna kort för födelsedagar, jul eller inbjudningar, gör kalendrar eller skriv ut söta 3D-figurer i papper. Möjligheterna är oändliga i onlinetjänsten Creative Park där du kan hämta hem och skriva ut foton, illustrationer, mallar och mycket, mycket mer!

USB-kabel A hane till B hane används för anslutning