Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt 4-i-ett-skrivare med dubbla pappersmatare

Canon PIXMA TR7550

  Art.nr: 1009816
 • Skriv ut, scanna, kopiera och faxa
 • Bluetooth & Wi-Fi
 • 7,5 cm färgpekskärm
 • Dubbla pappersmatare
 • PIXMA Cloud link

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon PIXMA TR7550 är en kompakt 4-i-ett-skrivare som med smarta funktioner och trådlös anslutning till mobiler och molnet ser till att du kan vara produktiv hela dagen. PIXMA TR7550 låter dig skriva ut, scanna, kopiera och faxa. En liten och mångsidig bläckstråleskrivare med Wi-Fi, perfekt för hemmakontoret.

Mångsidig

Skriva ut, scanna, kopiera och faxa på nolltid. Du kan skriva ut med upp till 15 sidor per minut, samt har en kopieringshastighet på upp till 8 sidor/minut (färg). Skrivaren har dessutom en automatiska dokumentmataren för 20 ark, och dubbla pappersmatare gör att du kan ha både vanligt papper och fotopapper.

Anslutningar

Skriv ut och skanna trådlöst genom att ladda ned appen Canon PRINT till en smart enhet (iOS och Android), det går snabbt att ansluta och du får friheten att skriv ut direkt från din smartphone. PIXMA TR7550 har även utrustats med Bluetooth.

PIXMA Cloud link

Upplev friheten med att skriva ut från och scanna till molnet direkt från skrivaren. Det tar bara några sekunder med PIXMA Cloud link och ingen dator behövs.

Kompakt

Utrymmessnåla PIXMA TR7550 har en kompakt, fyrkantig design som är enkel att styra via den vinklingsbara användarpanelen med en 7,5 cm färgpekskärm och lättåtkomliga knappar.

Titta även på

(16 st)
 • Skriv ut, skanna och kopiera
 • 2,2" pekskärm
 • Trådlös anslutning: Bluetooth & WiFi

990:-

Titta även på

(16 st)
 • Skriv ut, skanna och kopiera
 • 2,2" pekskärm
 • Trådlös anslutning: Bluetooth & WiFi

990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1009816 Canon Canon PIXMA TR7550 2232C009 Canon PIXMA TR7550 är en kompakt 4-i-ett-skrivare som med smarta funktioner och trådlös anslutning till mobiler och molnet ser till att du kan vara produktiv hela dagen. PIXMA TR7550 låter dig skriva ut, scanna, kopiera och faxa. En liten och mångsidig bläckstråleskrivare med Wi-Fi, perfekt för hemmakontoret. Mångsidig Skriva ut, scanna, kopiera och faxa på nolltid. Du kan skriva ut med upp till 15 sidor per minut, samt har en kopieringshastighet på upp till 8 sidor/minut (färg). Skrivaren har dessutom en automatiska dokumentmataren för 20 ark, och dubbla pappersmatare gör att du kan ha både vanligt papper och fotopapper. Anslutningar Skriv ut och skanna trådlöst genom att ladda ned appen Canon PRINT till en smart enhet (iOS och Android), det går snabbt att ansluta och du får friheten att skriv ut direkt från din smartphone. PIXMA TR7550 har även utrustats med Bluetooth. PIXMA Cloud link Upplev friheten med att skriva ut från och scanna till molnet direkt från skrivaren. Det tar bara några sekunder med PIXMA Cloud link och ingen dator behövs. Kompakt Utrymmessnåla PIXMA TR7550 har en kompakt, fyrkantig design som är enkel att styra via den vinklingsbara användarpanelen med en 7,5 cm färgpekskärm och lättåtkomliga knappar. Bläckstråleskrivare 1089 SEK 1089 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Skrivare & Scanner
 3. Bläckstråleskrivare