Kompakt, förstklassig 4-i-1-skrivare

Canon PIXMA TR8550

  Art.nr: 247651
 • Skriv ut, skanna, kopiera och faxa
 • 4,3"-pekskärm
 • Wi-Fi och Ethernet
 • Liten och smidig design
 • Dokumentmatare för 20 ark

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Canon PIXMA TR8550 är en 4-i-1-skrivare som hjälper dig att höja produktiviteten på hemmakontoret. Den har även givits ett kompakt design vilket gör att du sparar mycket utrymme. PIXMA TR8550 har funktioner för att skriva ut, skanna, kopiera och faxa. Detta tillsammans med enkel anslutning via Wi-Fi och Ethernet, gör att du kommer kunna använda din nya skrivare på ett enkelt och smidigt sätt. Du får även ta del av en smartphoneliknande touchkontroll i ett kompakt fyrkantigt format.

Smarta anslutningar

För att ta del av den din nya skrivares fulla potential så ska du ladda ned appen Canon PRINT, detta för enkel trådlös utskrift och skanning med en smart enhet (iOS och Android). Det går även snabbt och enkelt att ansluta via Bluetooth®.

Mångsidig

Med en automatisk dokumentmatare för 20 ark kan du enkelt kopiera, skanna eller faxa flersidiga dokument. Och med dubbla pappersmatare kan du både ha vanligt papper och fotopapper, allt för att göra användningen lite enklare. Du får även möjligheten att skanna och skriva ut ID-kort.

Liten och smidig

Den här utrymmessnåla 4-i-ett-skrivaren har en kompakt, fyrkantig design som gör den lätt att placera i ditt hem. Det blir dessutom enkelt att styra PIXMA TR8550 tack vare dess 10,8 cm stora, vinklingsbara färgtouchskärm.

Medföljer

 • Bläckpatroner för installation
 • Nätkabel
 • Installationsskiva
 • Användarhandböcker
247651 Canon Canon PIXMA TR8550 2233C009 Canon PIXMA TR8550 är en 4-i-1-skrivare som hjälper dig att höja produktiviteten på hemmakontoret. Den har även givits ett kompakt design vilket gör att du sparar mycket utrymme. PIXMA TR8550 har funktioner för att skriva ut, skanna, kopiera och faxa. Detta tillsammans med enkel anslutning via Wi-Fi och Ethernet, gör att du kommer kunna använda din nya skrivare på ett enkelt och smidigt sätt. Du får även ta del av en smartphoneliknande touchkontroll i ett kompakt fyrkantigt format. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smarta anslutningar För att ta del av den din nya skrivares fulla potential så ska du ladda ned appen Canon PRINT, detta för enkel trådlös utskrift och skanning med en smart enhet (iOS och Android). Det går även snabbt och enkelt att ansluta via Bluetooth®. Mångsidig Med en automatisk dokumentmatare för 20 ark kan du enkelt kopiera, skanna eller faxa flersidiga dokument. Och med dubbla pappersmatare kan du både ha vanligt papper och fotopapper, allt för att göra användningen lite enklare. Du får även möjligheten att skanna och skriva ut ID-kort. Liten och smidig Den här utrymmessnåla 4-i-ett-skrivaren har en kompakt, fyrkantig design som gör den lätt att placera i ditt hem. Det blir dessutom enkelt att styra PIXMA TR8550 tack vare dess 10,8 cm stora, vinklingsbara färgtouchskärm. Medföljer Bläckpatroner för installationNätkabelInstallationsskivaAnvändarhandböcker Bläckstråleskrivare 4 1 1190 SEK 1190 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Skrivare & Scanner
 3. Bläckstråleskrivare