Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

EcoTank ET-2720, 3-i-1 skrivare med hög bläckkapacitet

Epson EcoTank ET-2720

  Art.nr: 1007669
  • Sänk utskriftskostnaderna med upp till 90%
  • Bläck för upp till 7500 sidor i färg
  • Skrivare, kopiator och skanner
  • 3,7 cm stor LCD-display
  • Trådlösa utskrifter
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med denna 3-i-1-bläckstråleskrivare får du tillgång till kvalitativa utskrifter hemma. Utskriftskostnaderna kommer sänkas med upp till 90 % med denna patronfria EcoTank-skrivare. Skrivaren levereras dessutom med 4 st förslutningsbara och droppfria bläckflaskor som med sin höga kapacitet räcker till tusentals sidor. Det är enkelt att navigera i skrivarens menyer tack vare dess 3,7 cm stora display, så att du kan skanna, kopiera och skriva ut utan krångel.

Sänk kostnaderna med patronfri utskrift

Med EcoTank kommer varje påfyllning att vara länge, tack vare högre kapacitet än traditionella bläckpatroner. Spara upp till 90 % av bläckkostnaderna, med en uppsättning bläck kan du skriva ut upp till 4500 sidor i svartvitt och hela 7500 sidor i färg.

Användarvänlig

Bläckbehållarna på framsidan är utformade för spillfri påfyllning, och flaskorna går bara att sätta in på sin respektive plats. Eftersom du ser bläcknivån på framsidan är det enkelt att se när det är dags för påfyllning.

Mobila utskrifter

Du kan enkelt skriva ut från mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer med EcoTank. Med Wi-Fi och Wi-Fi Direct kan du skicka dokument för utskrift via smarta enheter med appen Epson iPrint. Den kan även ta emot filer nästan varifrån som helst i världen via Epson Email Print.