Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-i-1-EcoTank för kvalitativa fotoutskrifter i A3

Epson EcoTank ET-7750

  Art.nr: 1010972
  • Skriv ut, skanna och kopiera
  • EcoTank bläcksystem
  • Anslut via WiFi och WiFi Direct
  • Skriver ut upp till A3
  • LCD-display, SD-kortplats & USB
6 479:-

Delbetala från 579:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Epson EcoTank ET-7750 är en 3-i-1-skrivare som du med låga kostnader kan skriva ut högkvalitativa foton i upp till A3-formatet. Med dess bläckbehållare kan du skriva ut mängder av foton, när bläcket sedan börjar ta slut så är det enkelt att fylla på mer. EcoTank ET-7750 använder sig utav fyra färgämnesbaserade bläck och ett pigmentbläck för bästa resultat. Andra specifikationer inkluderar: en 6,8 cm stor LCD-display, SD-kortplats, kantfria utskrifter, WiFi, appar och mycket mer.

Nästa generations EcoTank

På EcoTank ET-7750 så sitter dess bläckbehållare på framsidan och är mycket enkel att fylla på. Bläckbehållaren tar bort behovet av bläckpatroner och ger dig högre kapacitet till en lägre kostnad. Flaskorna är till och med utrustade med en mekanism som ser till att rätt färg används i bläckbehållaren. Ett smart bläcksystem med fem stycken färger varav en med svart fotobläck.

Enkel, trådlös utskrift

Utrustad med WiFi och WiFi Direct kan du skriva ut foton och dokument från dina smarta enheter via appen Epson iPrint.

Du får även tillgång till appen Epson Creative Print som du kan använda för att skapa gratulationskort, göra en målarbok av din foton, skriva ut foton direkt från Fackbook och mer.