Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kostnadseffektiv EcoTank-skrivare med bläckbehållare

Epson EcoTank ET-M1120

  Art.nr: 1008937
  • Bläckbehållare (monokrom)
  • Upp till 15 sid/min
  • Påfyllnadsbläck medföljer (ca. 6 000 sidor)
  • Ingen uppvärmningstid
  • Trådlösa utskrifter
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Epson EcoTank ET-M1120 är en snabb och kostnadseffektiv skrivare med en påfyllningsbar bläckbehållare. Utskrifterna är i monokrom, vilket betyder att den endast skriver ut i svart/vit. Två flaskor med påfyllnadsbläck medföljer vilket räcker för upp till 6 000 sidor. Du får utskrifterna snabbt eftersom ingen uppvärmningstid krävs och utskriftshastigheten uppgår till 15 sidor per minut. Du kan dessutom enkelt ansluta till Wi-Fi och använd Epsons sortiment med mobila utskriftsappar.

Sänk utskriftskostnaderna

EcoTank ET-M1120 har en stor, påfyllningsbar bläckbehållare som du kan fylla med medföljande bläckflaskor i stället för toner. Redan från början finns det tillräckligt med bläck för att skriva ut tusentals sidor, vilket kapar kostnaderna och sparar tid eftersom du sällan behöver byta toner.

Enkel påfyllning

Skrivarens framåtvända behållare är utvecklad för spillfri påfyllnad, och flaskorna har ett luftflödessystem som gör att de inte behöver klämmas på i samband med påfyllningen. Tack vare bläcknivå-indikeringen på framsidan är det enkelt att se när det är dags för påfyllning.

Tidsbesparande

Slösa inte tid på att byta förbrukningsartiklar, med ett bläckbehållarsystem kommer du sällan behöva fylla på med bläck, och när det väl är dags så går det på några sekunder. Dessutom så får du utskrifterna snabbt utan uppvärmningstid och med utskriftshastigheter på 15 sidor per minut.

Mobil utskrift

Epsons kostnadsfria appar för mobil utskrift låter dig skriva ut från var som helst på kontoret via Wi-Fi, för en enklare och smidigare arbetsdag.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1008937 Epson Epson EcoTank ET-M1120 C11CG96402 Epson EcoTank ET-M1120 är en snabb och kostnadseffektiv skrivare med en påfyllningsbar bläckbehållare. Utskrifterna är i monokrom, vilket betyder att den endast skriver ut i svart/vit. Två flaskor med påfyllnadsbläck medföljer vilket räcker för upp till 6 000 sidor. Du får utskrifterna snabbt eftersom ingen uppvärmningstid krävs och utskriftshastigheten uppgår till 15 sidor per minut. Du kan dessutom enkelt ansluta till Wi-Fi och använd Epsons sortiment med mobila utskriftsappar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Sänk utskriftskostnaderna EcoTank ET-M1120 har en stor, påfyllningsbar bläckbehållare som du kan fylla med medföljande bläckflaskor i stället för toner. Redan från början finns det tillräckligt med bläck för att skriva ut tusentals sidor, vilket kapar kostnaderna och sparar tid eftersom du sällan behöver byta toner. Enkel påfyllning Skrivarens framåtvända behållare är utvecklad för spillfri påfyllnad, och flaskorna har ett luftflödessystem som gör att de inte behöver klämmas på i samband med påfyllningen. Tack vare bläcknivå-indikeringen på framsidan är det enkelt att se när det är dags för påfyllning. Tidsbesparande Slösa inte tid på att byta förbrukningsartiklar, med ett bläckbehållarsystem kommer du sällan behöva fylla på med bläck, och när det väl är dags så går det på några sekunder. Dessutom så får du utskrifterna snabbt utan uppvärmningstid och med utskriftshastigheter på 15 sidor per minut. Mobil utskrift Epsons kostnadsfria appar för mobil utskrift låter dig skriva ut från var som helst på kontoret via Wi-Fi, för en enklare och smidigare arbetsdag. Bläckstråleskrivare 1 1 1549 SEK 1549 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Bläckstråleskrivare