Kompakt, professionell fotoskrivare för A3+-format

Epson Expression Photo HD XP-15000

  Art.nr: 1010975
 • 6 st patroner med bl.a. grått och rött
 • 6,1 cm stor LCD-display
 • Anslut via WiFi & WiFi Direct
 • Skriver ut upp till A3+
 • Kostnadsfria Epson appar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Epson Expression Photo HD XP-15000 är en kompakt fotoskrivare för format så stora som A3+. Du får möjligheten att skapa professionella foton i hemmet, med naturliga och levande färger och med större detaljrikedom. XP-15000 ger dig dessutom tillgång till flera appar som du kan använda tillsammans med din nya skrivare, samt en 6,1 cm stor LCD-display.

Trådlösa utskrifter

Med Photo HD XP-15000 kan du skriva ut trådlöst med eller utan nätverk via WiFi och WiFi Direct, med du får även tillgång till en LAN-port för trådbundet nätverk. Den kostnadsfria appen Epson iPrint gör det enkelt att skriva ut foton och dokument i farten, skriv ut från exempelvis din smartphone eller surfplatta.

Du får även tillgång till appen Epson Creative Print som du kan använda för att skapa gratulationskort, göra en målarbok av din foton, skriva ut foton direkt från Fackbook och mer. Du kan dessutom skriva ut från i stort sett vart som helst i världen med Epson Email Print som helt enkelt e-postar dina filer direkt till skrivaren.

Bredare färgskalan med förbättrat bläck

Skriv ut hållbara foton av hög kvalitet. Uppsättningen på sex bläck omfattar numera även grått, för överlägsna svartvita foton med mjukare nyansövergångar. Samt rött för levande och realistiska färger tack vare den bredare färgskalan.

Utskrift i många format

Expression Photo HD XP-15000 är förvånansvärt kompakt med tanke på att den klarar av att skriva ut i det stora A3+-formatet. Det frontmatade pappersfacket kan användas för papper upp till A4-formatet, och den bakre pappersmatningen är för papper upp till A3+ -formatet. Du kan också skriva ut dubbelsidigt i A4-format samt på CD- och DVD-skivor.

Titta även på

Billigare A3-utskrifter

(10 st)
 • Skriv ut, skanna och kopiera
 • EcoTank bläcksystem
 • Anslut via WiFi och WiFi Direct

6 479:-

Titta även på

Billigare A3-utskrifter

(10 st)
 • Skriv ut, skanna och kopiera
 • EcoTank bläcksystem
 • Anslut via WiFi och WiFi Direct

6 479:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1010975 Epson Epson Expression Photo HD XP-15000 C11CG43402 Epson Expression Photo HD XP-15000 är en kompakt fotoskrivare för format så stora som A3+. Du får möjligheten att skapa professionella foton i hemmet, med naturliga och levande färger och med större detaljrikedom. XP-15000 ger dig dessutom tillgång till flera appar som du kan använda tillsammans med din nya skrivare, samt en 6,1 cm stor LCD-display. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Trådlösa utskrifter Med Photo HD XP-15000 kan du skriva ut trådlöst med eller utan nätverk via WiFi och WiFi Direct, med du får även tillgång till en LAN-port för trådbundet nätverk. Den kostnadsfria appen Epson iPrint gör det enkelt att skriva ut foton och dokument i farten, skriv ut från exempelvis din smartphone eller surfplatta. Du får även tillgång till appen Epson Creative Print som du kan använda för att skapa gratulationskort, göra en målarbok av din foton, skriva ut foton direkt från Fackbook och mer. Du kan dessutom skriva ut från i stort sett vart som helst i världen med Epson Email Print som helt enkelt e-postar dina filer direkt till skrivaren. Bredare färgskalan med förbättrat bläck Skriv ut hållbara foton av hög kvalitet. Uppsättningen på sex bläck omfattar numera även grått, för överlägsna svartvita foton med mjukare nyansövergångar. Samt rött för levande och realistiska färger tack vare den bredare färgskalan. Utskrift i många format Expression Photo HD XP-15000 är förvånansvärt kompakt med tanke på att den klarar av att skriva ut i det stora A3+-formatet. Det frontmatade pappersfacket kan användas för papper upp till A4-formatet, och den bakre pappersmatningen är för papper upp till A3+ -formatet. Du kan också skriva ut dubbelsidigt i A4-format samt på CD- och DVD-skivor. Bläckstråleskrivare 5 1 3290 SEK 3290 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Skrivare & Scanner
 3. Bläckstråleskrivare