Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt allt-i-ett-laserskrivare med trådlös anslutning

Brother DCP-L2530DW

  Art.nr: 1002659
 • Skrivare, kopiator och skanner
 • Upp till 30 sidor/minut
 • Skriv ut trådlöst
 • Stort pappersmagasin (250 ark)
 • Tystgående (under 50 dB)

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Brother DCP-L2530DW är en prisvärd skrivare, perfekt utformad för dig som jobbar hemifrån och det lilla kontoret. Skrivaren är utrustad med snabb utskriftshastighet och inbyggt trådlös anslutning, allt i en tyst och kompakt enhet. DCP-L2530DW är en mycket effektiv allt-i-ett-skrivare, som är enkel att både installera och använda. Med ett större pappersmagasin än det genomsnittliga kan du spendera mindre tid med påfyllning av papper, och fokusera mer på din verksamhet.

Tyst utan att kompromissa

Brother DCP-L2530DW är tyst, men den är inte långsam. Skrivaren arbetar med lägsta decibel i klassen, under 50 dB. Låt skrivaren skriva ut i full hastighet medans du jobbar vidare ostört.

Robust design

Utformad för att fungera länge. Brothers monolaserskrivare har designats för dig och din verksamhet. Tillverkade i robusta och slitstarka material, gör att du kan känna dig lugn över att veta att din skrivare kommer fortsätta fungera felfritt.

Valuta för pengarna

Designad för att installera och vara redo att användas på bara några minuter. DCP-L2530DW är utrustad med snabb utskriftshastighet på upp till 30 sidor per minut, och trådlös anslutning för utskrift från din smartphone eller surfplatta.

Kostnad är en nyckelfaktor för många företag, Brother har därför säkerställt att DCP-L2530DW ger dig bästa valuta för pengarna. Med den dubbelsidiga utskriftsfunktionen kan du enkelt sänka kostnaderna för varje utskriftsjobb.

Titta även på

(5 st)
 • Skriv ut, kopiera, skanna och faxa
 • Lättförståelig kontrollpanel
 • Skriv ut från din smartphone

2 990:-

Titta även på

(5 st)
 • Skriv ut, kopiera, skanna och faxa
 • Lättförståelig kontrollpanel
 • Skriv ut från din smartphone

2 990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Brother Brother DCP-L2530DW DCPL2530DWZW1 Brother DCP-L2530DW är en prisvärd skrivare, perfekt utformad för dig som jobbar hemifrån och det lilla kontoret. Skrivaren är utrustad med snabb utskriftshastighet och inbyggt trådlös anslutning, allt i en tyst och kompakt enhet. DCP-L2530DW är en mycket effektiv allt-i-ett-skrivare, som är enkel att både installera och använda. Med ett större pappersmagasin än det genomsnittliga kan du spendera mindre tid med påfyllning av papper, och fokusera mer på din verksamhet. Tyst utan att kompromissa Brother DCP-L2530DW är tyst, men den är inte långsam. Skrivaren arbetar med lägsta decibel i klassen, under 50 dB. Låt skrivaren skriva ut i full hastighet medans du jobbar vidare ostört. Robust design Utformad för att fungera länge. Brothers monolaserskrivare har designats för dig och din verksamhet. Tillverkade i robusta och slitstarka material, gör att du kan känna dig lugn över att veta att din skrivare kommer fortsätta fungera felfritt. Valuta för pengarna Designad för att installera och vara redo att användas på bara några minuter. DCP-L2530DW är utrustad med snabb utskriftshastighet på upp till 30 sidor per minut, och trådlös anslutning för utskrift från din smartphone eller surfplatta.Kostnad är en nyckelfaktor för många företag, Brother har därför säkerställt att DCP-L2530DW ger dig bästa valuta för pengarna. Med den dubbelsidiga utskriftsfunktionen kan du enkelt sänka kostnaderna för varje utskriftsjobb. Laserskrivare 5 6 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Skrivare & Scanner
 3. Laserskrivare