Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Multifunktionsskrivare för professionella färgutskrifter

Brother DCP-L3550CDW

  Art.nr: 1006704
  • Skriv ut, skanna och kopiera
  • LED-teknik för professionella utskrifter
  • 9,3 cm pekskärm
  • Trådlösa utskrifter
  • Utskriftshastighet på 18 sid/min

Kombinera med

Brother DCP-L3550CDW
Produkt du tittar på: Multifunktionsskrivare för professionella färgutskrifter

2 790:-


  • Pris: 5 088:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Brother DCP-L3550CDW är en multifunktionsskrivare som gör att att du kan skriva ut, skanna och kopiera på ett enkelt sätt. Skrivaren är framtagen för att passa perfekt på det mindre kontoret eller hemmakontoret. Du får ta del av en snabb utskriftshastighet på upp till 18 sid/min samt automatisk dubbelsidig utskrift, allt för att effektivisera arbetsdagen. Anslut den till ett trådlöst eller ett trådbundet nätverk för att skriva ut från hela kontoret. En funktionsrik allt-i-ett skrivare som både är kompakt och tyst.

Spara tid och pengar

Den här skrivaren är snabb, driftsäker och ger mycket värde för pengarna, mycket tack vare dess LED-teknik. Med inbyggd papperskapacitet på 250 ark kan du arbeta längre utan att behöva fylla på papper.

Kvalitativa färgutskrifter

Gör skillnad med färgglada affärsdokument. DCP-L3550CDW kan leverera utskriftskvalitet på upp till 2400 dpi och använder LED-teknik för att producera professionella utskrifter av hög kvalitet.

Enkel att använda

Anslut enkelt skrivaren till ett trådlöst nätverk och skriv ut från din smartphone eller surfplatta. Den har dessutom en 50 arks automatisk dokumentmatare för skanning och kopiering.

Effektiv

Till din driftsäkra skrivare får du medföljande toner för upp till 1 000 sidor. Samt att funktioner som automatisk dubbelsidig utskrift effektiviserar och underlättar de dagliga uppgifterna på arbetsplatsen.

Minska oljud

Du behöver inte onödigt oljud på arbetsplatsen. DCP-L3550CDW har utvecklats för att skriva ut i upp till 18 sidor/minut under 47 dB, vilket är tystare än ett normalt samtal på kontoret.

1006704 Brother Brother DCP-L3550CDW DCPL3550CDWZW1 Brother DCP-L3550CDW är en multifunktionsskrivare som gör att att du kan skriva ut, skanna och kopiera på ett enkelt sätt. Skrivaren är framtagen för att passa perfekt på det mindre kontoret eller hemmakontoret. Du får ta del av en snabb utskriftshastighet på upp till 18 sid/min samt automatisk dubbelsidig utskrift, allt för att effektivisera arbetsdagen. Anslut den till ett trådlöst eller ett trådbundet nätverk för att skriva ut från hela kontoret. En funktionsrik allt-i-ett skrivare som både är kompakt och tyst. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Spara tid och pengar Den här skrivaren är snabb, driftsäker och ger mycket värde för pengarna, mycket tack vare dess LED-teknik. Med inbyggd papperskapacitet på 250 ark kan du arbeta längre utan att behöva fylla på papper. Kvalitativa färgutskrifter Gör skillnad med färgglada affärsdokument. DCP-L3550CDW kan leverera utskriftskvalitet på upp till 2400 dpi och använder LED-teknik för att producera professionella utskrifter av hög kvalitet. Enkel att använda Anslut enkelt skrivaren till ett trådlöst nätverk och skriv ut från din smartphone eller surfplatta. Den har dessutom en 50 arks automatisk dokumentmatare för skanning och kopiering. Effektiv Till din driftsäkra skrivare får du medföljande toner för upp till 1 000 sidor. Samt att funktioner som automatisk dubbelsidig utskrift effektiviserar och underlättar de dagliga uppgifterna på arbetsplatsen. Minska oljud Du behöver inte onödigt oljud på arbetsplatsen. DCP-L3550CDW har utvecklats för att skriva ut i upp till 18 sidor/minut under 47 dB, vilket är tystare än ett normalt samtal på kontoret. Laserskrivare 4,6 44 2790 SEK 2790 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Laserskrivare