Kompakt monolaserskrivare för snabba utskrifter

Brother HL-L2350DW

  Art.nr: 1002652
  • Skriv ut trådlöst
  • 30 sidor per minut
  • Stort pappersmagasin (250 ark)
  • Tystgående (under 50 dB)
  • Miljövänlig

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Brother HL-L2350DW är en kompakt monolaserskrivare designad för dig som jobbar hemma och mindre kontor. Med HL-L2350DW kan du enkelt skriva ut trådlöst från din mobiltelefon eller surfplatta. Detta tillsammans med det stora pappersmagasinet som du inte längre behöver fylla på lika ofta, kan du istället fokusera på det du behöver göra. Du får dessutom tillgång till en utskriftshastighet på upp till 30 sidor per minut, detta vid mindre än 50 dB.

Prestanda

Designad för att installeras och vara redo att användas på bara några minuter. HL-L2350DW är utrustad med snabb utskriftshastighet på upp till 30 sidor per minut, stort pappersmagasin och trådlös anslutning för utskrift från din mobiltelefon eller surfplatta.

Tyst utan att kompromissa

Brother HL-L2350DW är tyst, men den är inte långsam. Skrivaren arbetar med lägsta decibel i klassen, under 50 dB. Låt skrivaren skriva ut i full hastighet medans du jobbar vidare ostört.

Miljövänlig

Skrivaren uppfyller även kraven för ett antal miljöstandarder, så som Svanen, Blå Ängeln och Energy Star. Det är inte bara en fördel för din effektivitet, det är också mer energieffektivt. Samtidigt som du sänker kostnader minskar du även miljöpåverkan.

Robust design

Utformad för att fungera länge. Brothers monolaserskrivare har designats för dig och din verksamhet. Tillverkade i robusta och slitstarka material, gör att du kan känna dig lugn över att veta att din skrivare kommer fortsätta fungera felfritt.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1002652 Brother Brother HL-L2350DW HLL2350DWZW1 Brother HL-L2350DW är en kompakt monolaserskrivare designad för dig som jobbar hemma och mindre kontor. Med HL-L2350DW kan du enkelt skriva ut trådlöst från din mobiltelefon eller surfplatta. Detta tillsammans med det stora pappersmagasinet som du inte längre behöver fylla på lika ofta, kan du istället fokusera på det du behöver göra. Du får dessutom tillgång till en utskriftshastighet på upp till 30 sidor per minut, detta vid mindre än 50 dB. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Prestanda Designad för att installeras och vara redo att användas på bara några minuter. HL-L2350DW är utrustad med snabb utskriftshastighet på upp till 30 sidor per minut, stort pappersmagasin och trådlös anslutning för utskrift från din mobiltelefon eller surfplatta. Tyst utan att kompromissa Brother HL-L2350DW är tyst, men den är inte långsam. Skrivaren arbetar med lägsta decibel i klassen, under 50 dB. Låt skrivaren skriva ut i full hastighet medans du jobbar vidare ostört. Miljövänlig Skrivaren uppfyller även kraven för ett antal miljöstandarder, så som Svanen, Blå Ängeln och Energy Star. Det är inte bara en fördel för din effektivitet, det är också mer energieffektivt. Samtidigt som du sänker kostnader minskar du även miljöpåverkan. Robust design Utformad för att fungera länge. Brothers monolaserskrivare har designats för dig och din verksamhet. Tillverkade i robusta och slitstarka material, gör att du kan känna dig lugn över att veta att din skrivare kommer fortsätta fungera felfritt. Laserskrivare 4,8 44 1129 SEK 1129 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Laserskrivare