Färglaserskrivare med multifunktion & dubbelsidig utskrift

HP Color LaserJet Pro MFP M479dw

  Art.nr: 1009710
  • Upp till 27 sid/min
  • Skriv ut, kopiera och skanna
  • Dual band Wi-Fi och Wi-Fi Direct
  • Dubbelsidig utskrift
  • Inbäddade säkerhetsfunktioner

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Color LaserJet Pro MFP M479dw är en effektiv multifunktionsskrivare som med kvalitativa färgutskrifter ger dig möjligheten att ligga steget föra konkurrenterna. Skriv ut, kopiera och skanna på nolltid. Samt att du kan skriva ut trådlöst med eller utan nätverk med dual band Wi-Fi och Wi-Fi Direct.

Andra anslutningar inkluderar 2 st USB 2.0-portar och en Gigabit Ethernet 10/100/1000 Base-TX nätverksport. Skrivaren har dessutom utrustats med en uppsättning inbäddade säkerhetsfunktioner, så att du kan känna dig trygg i att din information är skyddad. M479dw har en rekommenderad sidvolym per månad på 750 till 4 000.

Färgutskrifter

Det är enkelt att installera samt använda Color LaserJet Pro, mycket tack vare dess 10,9 cm stora färgpekskärm. Och du får möjligheten att skriva ut upp till 27 sidor/minut i färg, samt att skrivaren har en automatisk dokumentmatare (ADF) för 50 ark.

Anslutningar

Skriv ut trådlöst med eller utan nätverk och förbli uppkopplad med dual band Wi-Fi och Wi-Fi Direct, men Color LaserJet Pro har även en nätverksport om du hellre vill använda dig av en nätverkskabel. Du kan skanna filer direkt till Microsoft® SharePoint, e-post, USB och nätverksmappar.

Säkerhetsfunktioner

En uppsättning inbäddade säkerhetsfunktioner förhindrar att skrivaren blir en ingångspunkt för attacker. Du får direktaviseringar vid säkerhetsproblem och ges möjligheten agera omedelbart.

Med hänsyn till miljön

Nu kan du spara papper från start med inställningen för dubbelsidig utskrift, som är konfigurerad på pappersbesparingsläge som standard. Skrivaren sparar även på energi med HP auto-on/auto-off-teknik.

1009710 HP HP Color LaserJet Pro MFP M479dw W1A77A#B19 HP Color LaserJet Pro MFP M479dw är en effektiv multifunktionsskrivare som med kvalitativa färgutskrifter ger dig möjligheten att ligga steget föra konkurrenterna. Skriv ut, kopiera och skanna på nolltid. Samt att du kan skriva ut trådlöst med eller utan nätverk med dual band Wi-Fi och Wi-Fi Direct. Andra anslutningar inkluderar 2 st USB 2.0-portar och en Gigabit Ethernet 10/100/1000 Base-TX nätverksport. Skrivaren har dessutom utrustats med en uppsättning inbäddade säkerhetsfunktioner, så att du kan känna dig trygg i att din information är skyddad. M479dw har en rekommenderad sidvolym per månad på 750 till 4 000. Färgutskrifter Det är enkelt att installera samt använda Color LaserJet Pro, mycket tack vare dess 10,9 cm stora färgpekskärm. Och du får möjligheten att skriva ut upp till 27 sidor/minut i färg, samt att skrivaren har en automatisk dokumentmatare (ADF) för 50 ark. Anslutningar Skriv ut trådlöst med eller utan nätverk och förbli uppkopplad med dual band Wi-Fi och Wi-Fi Direct, men Color LaserJet Pro har även en nätverksport om du hellre vill använda dig av en nätverkskabel. Du kan skanna filer direkt till Microsoft® SharePoint, e-post, USB och nätverksmappar. Säkerhetsfunktioner En uppsättning inbäddade säkerhetsfunktioner förhindrar att skrivaren blir en ingångspunkt för attacker. Du får direktaviseringar vid säkerhetsproblem och ges möjligheten agera omedelbart. Med hänsyn till miljön Nu kan du spara papper från start med inställningen för dubbelsidig utskrift, som är konfigurerad på pappersbesparingsläge som standard. Skrivaren sparar även på energi med HP auto-on/auto-off-teknik. Laserskrivare 5 4 4599 SEK 4599 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Laserskrivare