Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Energisnål monolaser med trådlöst nätverk!

HP LaserJet Pro P1102W

  Art.nr: 171664
  • 18 sidor/min
  • Upp till 600 x 600 dpi utskriftsupplösning
  • Trådlöst nätverk
  • Epost-utskrifter
  • Energisnål

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP LaserJet P1102w - Energisnål monolaser med trådlöst nätverk!

HP LaserJet P1102w är en energisnål monolaser med trådlöst nätverk och många andra smarta funktioner. Bland annat har skrivaren en egen epostadress som du kan maila med bifogade dokument och bilder, så skriver LaserJet P1102w ut dem åt dig. Med den trädlösa nätverksanslutningen kan du enkelt ansluta skrivaren till ditt trådlösa nätverk. På så sätt kan alla som är kopplade till nätverket använda skrivaren.
 

Trådlös – Slipp extra sladdar
En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.
 
Epost-utskrift – Skriv ut vart du än är
Epost-utskrift är en bekväm funktion som gör det möjligt för dig att skicka ett epost till skrivaren som skrivaren automatiskt skriver ut. Du kan skicka allt från word- och powerpointdokument till bilder och PDFer. Skrivaren får en unik epostadress så att du alltid vet vart du ska skicka meddelandet för att få det utskrivet.

Skriv ut från din Apple enhet


Med hjälp av AirPrint kan du göra utskrifter i full kvalite utan några extra drivrutiner, allt du behöver är en enhet med iOS (mobil, iPod touch, iPad) eller OS X (MacBook, iMac etc.). Perfekt när du är på springade fot och behöver ha något utskrivet utan att starta datorn.

OBS! Skrivaren måste ha den senaste firmwareuppdateringen installerad för att AirPrint ska fungera. Ladda ned den senast uppdateringen här.

171664 171664 HP HP LaserJet Pro P1102W CE658A#B19 HP LaserJet P1102w - Energisnål monolaser med trådlöst nätverk!HP LaserJet P1102w är en energisnål monolaser med trådlöst nätverk och många andra smarta funktioner. Bland annat har skrivaren en egen epostadress som du kan maila med bifogade dokument och bilder, så skriver LaserJet P1102w ut dem åt dig. Med den trädlösa nätverksanslutningen kan du enkelt ansluta skrivaren till ditt trådlösa nätverk. På så sätt kan alla som är kopplade till nätverket använda skrivaren.  Trådlös – Slipp extra sladdar En trådlös skrivare har många fördelar. Dels kan du placera skrivaren precis vart du vill inom ditt trådlösa nätverk men också kan alla datorer som är anslutna i samma nätverk komma åt skrivaren. På så sätt slipper man krångla med sladdar och placera skrivaren på ett klumpigt ställe bara för att ansluta den med en kabel.   Epost-utskrift – Skriv ut vart du än är Epost-utskrift är en bekväm funktion som gör det möjligt för dig att skicka ett epost till skrivaren som skrivaren automatiskt skriver ut. Du kan skicka allt från word- och powerpointdokument till bilder och PDFer. Skrivaren får en unik epostadress så att du alltid vet vart du ska skicka meddelandet för att få det utskrivet. Skriv ut från din Apple enhetMed hjälp av AirPrint kan du göra utskrifter i full kvalite utan några extra drivrutiner, allt du behöver är en enhet med iOS (mobil, iPod touch, iPad) eller OS X (MacBook, iMac etc.). Perfekt när du är på springade fot och behöver ha något utskrivet utan att starta datorn.OBS! Skrivaren måste ha den senaste firmwareuppdateringen installerad för att AirPrint ska fungera. Ladda ned den senast uppdateringen här. Laserskrivare 4,6 26 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Laserskrivare