Funktionsrik färglaserskrivare med en 4,3" färgpekskärm

Lexmark MC2535adwe

  Art.nr: 1008996
  • Skriv ut, kopiera, skanna och faxa
  • Upp till 33 sidor/minut
  • Wi-Fi, USB- & Gigabit Ethernet-anslutning
  • 4,3" färgpekskärm
  • Dubbelsidig utskrift

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lexmark MC2535adwe är en effektiv multifunktionsskrivare med en utskriftshastighet på 33 färgutskrifter per minut. Du får möjligheten att skriva ut, kopiera, skanna och faxa med en och samma enhet vilket ökar produktiviteten. Detta tillsammans med stödet för mobila utskrifter ser till att du får en väldigt mångsidig skrivare, anslut via Wi-Fi eller via USB och Gigabit Ethernet. Skrivaren har även utrustats med dubbelsidig utskrift, 1,2 GHz-processor med fyra kärnor och en 4,3" färgpekskärm.

Exakta färger

Med PANTONE®-kalibrering skapas exakta och proffsiga färgutskrifter på nolltid. Du kan också spara på toner med hjälp av verktyg som gör att du kan välja när och hur mycket färg som skrivs ut. 

Användarvänligt gränssnitt

Skrivarens 4,3" e-Task-färgpekskärm erbjuder ett preciserat, responsivt, surfplatteliknande gränssnitt med flertrycksfunktioner. E-Task-gränssnittet innehåller även många praktiska produktivitetsappar. Med strömbrytare och USB-port på framsidan är det nu ännu enklare att få jobbet gjort.

Trådlös komfort

Med Wi-Fi-anslutning kan du enkelt ansluta till skrivare trådlöst, och appen Lexmark Mobile Assistant hjälper dig med snabb konfigurering direkt från din mobila enhet. Skulle detta inte räcka så har skrivaren även en USB- och en Gigabit Ethernet-anslutning.

Komplett säkerhet

Lexmark har en heltäckande syn på produktsäkerhet. Dess säkerhetsfunktioner skyddar din information i dokumentet, på enheten, via nätverket och överallt på vägen.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1008996 Lexmark Lexmark MC2535adwe 42CC471 Lexmark MC2535adwe är en effektiv multifunktionsskrivare med en utskriftshastighet på 33 färgutskrifter per minut. Du får möjligheten att skriva ut, kopiera, skanna och faxa med en och samma enhet vilket ökar produktiviteten. Detta tillsammans med stödet för mobila utskrifter ser till att du får en väldigt mångsidig skrivare, anslut via Wi-Fi eller via USB och Gigabit Ethernet. Skrivaren har även utrustats med dubbelsidig utskrift, 1,2 GHz-processor med fyra kärnor och en 4,3" färgpekskärm. Exakta färger Med PANTONE®-kalibrering skapas exakta och proffsiga färgutskrifter på nolltid. Du kan också spara på toner med hjälp av verktyg som gör att du kan välja när och hur mycket färg som skrivs ut.  Användarvänligt gränssnitt Skrivarens 4,3" e-Task-färgpekskärm erbjuder ett preciserat, responsivt, surfplatteliknande gränssnitt med flertrycksfunktioner. E-Task-gränssnittet innehåller även många praktiska produktivitetsappar. Med strömbrytare och USB-port på framsidan är det nu ännu enklare att få jobbet gjort. Trådlös komfort Med Wi-Fi-anslutning kan du enkelt ansluta till skrivare trådlöst, och appen Lexmark Mobile Assistant hjälper dig med snabb konfigurering direkt från din mobila enhet. Skulle detta inte räcka så har skrivaren även en USB- och en Gigabit Ethernet-anslutning. Komplett säkerhet Lexmark har en heltäckande syn på produktsäkerhet. Dess säkerhetsfunktioner skyddar din information i dokumentet, på enheten, via nätverket och överallt på vägen. Laserskrivare 4,5 2 3590 SEK 3590 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Laserskrivare