Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung SL-M2026W

Samsung SL-M2026W är designad för att vara liten och enkel att använda. Med upp till 20 sidor/minut och första utskrift efter 8,5 sekunder behöver du inte vänta länge på dina utskrifter. Dessutom har den trådlöst nätverk och skärmutskrift som med en knapptryckning skriver ut det som är synligt på bildskärmen, detta kräver att skrivaren är ansluten till PC:n via USB-kabel och att programvaran Easy Capture Manager är installerad (finns med i drivrutinen).

Skrivaren är enkel att använda och hjälper dig att spara både tid och pengar. Den har utrustats med en snabbknapp för Eco-läge. Eco-knappen ser till att du sparar toner, papper och energi. Du får också möjlighet till att ta bort onödig text och bilder.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Samsung Samsung SL-M2026W SL-M2026W/SEE Samsung SL-M2026W Samsung SL-M2026W är designad för att vara liten och enkel att använda. Med upp till 20 sidor/minut och första utskrift efter 8,5 sekunder behöver du inte vänta länge på dina utskrifter. Dessutom har den trådlöst nätverk och skärmutskrift som med en knapptryckning skriver ut det som är synligt på bildskärmen, detta kräver att skrivaren är ansluten till PC:n via USB-kabel och att programvaran Easy Capture Manager är installerad (finns med i drivrutinen). Skrivaren är enkel att använda och hjälper dig att spara både tid och pengar. Den har utrustats med en snabbknapp för Eco-läge. Eco-knappen ser till att du sparar toner, papper och energi. Du får också möjlighet till att ta bort onödig text och bilder. Laserskrivare 3,9 19 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Laserskrivare