Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ohålat kopieringspapper, A4

MultiCopy Colour Laser 160g A4

  Art.nr: 239117
  • 250 st
  • 160 g
  • Svensktillverkat
  • FSC- och PEFC-certifierat

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Skrivarpapper i tjockare kvalitet, ohålat, för bläckstråleskrivare och laserskrivare, likväl som till barnens teckningar. 250 st, 160 gram A4-papper.
Det svensktillverkade papperet är framtaget för att ge optimalt färgtryck i digitala skrivare och pressar. Den kalandrerade, extremt släta ytan ger ett mycket kontrastrikt och knivskarpt tryck. 

FSC- och PEFC-certifierat. Colorlok-märkningen garanterar fantastisk tryckkvalitet i färg såväl som svart/vitt. Alla ark är rengjorda med vakuum vilket förhindrar damm i maskinerna som skapar stopp och andra problem. 

239117 MultiCopy MultiCopy Colour Laser 160g A4 172606 Skrivarpapper i tjockare kvalitet, ohålat, för bläckstråleskrivare och laserskrivare, likväl som till barnens teckningar. 250 st, 160 gram A4-papper. Det svensktillverkade papperet är framtaget för att ge optimalt färgtryck i digitala skrivare och pressar. Den kalandrerade, extremt släta ytan ger ett mycket kontrastrikt och knivskarpt tryck.  FSC- och PEFC-certifierat. Colorlok-märkningen garanterar fantastisk tryckkvalitet i färg såväl som svart/vitt. Alla ark är rengjorda med vakuum vilket förhindrar damm i maskinerna som skapar stopp och andra problem.  Kopieringspapper 179 SEK 179 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Papper
  4. Kopieringspapper