Ohålat kopieringspapper, A4

MultiCopy Colour Laser 160g A4

  Art.nr: 239117
  • 250 st
  • 160 g
  • Svensktillverkat
  • FSC- och PEFC-certifierat

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Skrivarpapper i tjockare kvalitet, ohålat, för bläckstråleskrivare och laserskrivare, likväl som till barnens teckningar. 250 st, 160 gram A4-papper.
Det svensktillverkade papperet är framtaget för att ge optimalt färgtryck i digitala skrivare och pressar. Den kalandrerade, extremt släta ytan ger ett mycket kontrastrikt och knivskarpt tryck. 

FSC- och PEFC-certifierat. Colorlok-märkningen garanterar fantastisk tryckkvalitet i färg såväl som svart/vitt. Alla ark är rengjorda med vakuum vilket förhindrar damm i maskinerna som skapar stopp och andra problem. 

239117 MultiCopy MultiCopy Colour Laser 160g A4 172606 Skrivarpapper i tjockare kvalitet, ohålat, för bläckstråleskrivare och laserskrivare, likväl som till barnens teckningar. 250 st, 160 gram A4-papper. Det svensktillverkade papperet är framtaget för att ge optimalt färgtryck i digitala skrivare och pressar. Den kalandrerade, extremt släta ytan ger ett mycket kontrastrikt och knivskarpt tryck.  FSC- och PEFC-certifierat. Colorlok-märkningen garanterar fantastisk tryckkvalitet i färg såväl som svart/vitt. Alla ark är rengjorda med vakuum vilket förhindrar damm i maskinerna som skapar stopp och andra problem.  Kopieringspapper 5 1 179 SEK 179 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Papper
  4. Kopieringspapper