Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Ohålat kopieringspapper, A4

MultiCopy Colour Laser 90g A4

  Art.nr: 239109
  • 500 st
  • 90 g
  • Svensktillverkat
  • FSC- och PEFC-certifierat

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Skrivarpapper, ohålat, för bläckstråleskrivare och laserskrivare, likväl som till barnens teckningar. 500 st, 90 gram A4-papper.
Det svensktillverkade papperet är framtaget för att ge optimalt färgtryck i digitala skrivare och pressar. Den kalandrerade, extremt släta ytan ger ett mycket kontrastrikt och knivskarpt tryck. 

FSC- och PEFC-certifierat. Colorlok-märkningen garanterar fantastisk tryckkvalitet i färg såväl som svart/vitt. Alla ark är rengjorda med vakuum vilket förhindrar damm i maskinerna som skapar stopp och andra problem. 

Titta även på

Titta även på

239109 MultiCopy MultiCopy Colour Laser 90g A4 172602 Skrivarpapper, ohålat, för bläckstråleskrivare och laserskrivare, likväl som till barnens teckningar. 500 st, 90 gram A4-papper. Det svensktillverkade papperet är framtaget för att ge optimalt färgtryck i digitala skrivare och pressar. Den kalandrerade, extremt släta ytan ger ett mycket kontrastrikt och knivskarpt tryck.  FSC- och PEFC-certifierat. Colorlok-märkningen garanterar fantastisk tryckkvalitet i färg såväl som svart/vitt. Alla ark är rengjorda med vakuum vilket förhindrar damm i maskinerna som skapar stopp och andra problem.  Kopieringspapper 5 2 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Papper
  4. Kopieringspapper