Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

A3 kopieringspapper / skrivarpapper, ohålat i 500-pack. Dessa papper lämpar sig lika bra i laser- och bläckstråleskrivare och kopiatorer som till barnens teckningar.

Passar också utmärkt för dubbelsidiga utskrifter. Colorlok-märkningen garanterar mycket bra utskriftskvalitet i både svartvitt och färg.

Multilaser skrivarpapper är miljömärkt med Svanen och EU-blomman samt FSC-märkt. Papperet är blekt helt utan tillsatt klor (TCF).

Multilaser är ett högkvalitativt kontorspapper som är tillverkat strax utanför Bromölla, på Nymölla pappersbruk. Tillverkning i Sverige garanterar hög kvalitet på papperet och att stor hänsyn är tagen till miljön vid produktion.

236787 Multilaser Multilaser A3 80g 500 ark 154074 A3 kopieringspapper / skrivarpapper, ohålat i 500-pack. Dessa papper lämpar sig lika bra i laser- och bläckstråleskrivare och kopiatorer som till barnens teckningar. Passar också utmärkt för dubbelsidiga utskrifter. Colorlok-märkningen garanterar mycket bra utskriftskvalitet i både svartvitt och färg.Multilaser skrivarpapper är miljömärkt med Svanen och EU-blomman samt FSC-märkt. Papperet är blekt helt utan tillsatt klor (TCF).Multilaser är ett högkvalitativt kontorspapper som är tillverkat strax utanför Bromölla, på Nymölla pappersbruk. Tillverkning i Sverige garanterar hög kvalitet på papperet och att stor hänsyn är tagen till miljön vid produktion. Kopieringspapper 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Skrivare & Scanner
  3. Papper
  4. Kopieringspapper