Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" allt-i-ett-dator med 10:e Gen. Intel Core i5

Acer Aspire C27-962 (DQ.BDPEQ.006)

  Art.nr: 1016153
  • Intel® Core™ i5-1035G1 processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • Snabbt WiFi & Bluetooth
  • 27" Full HD-skärm
  • Tangentbord och mus medföljer
8 990:-

Delbetala från 788:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Aspire C27-962 är en stationär allt-i-ett-dator anpassad för alla dina vardagliga uppgifter. I datorn hittar du 10:e generationens Intel® Core™ i5-processor, för snabbare hastigheter i program. En SSD på 512 GB låter dig uppleva snabbare uppstarter, samtidigt som den ger gott om plats för alla dina program och dokument. Du ser allt på den 27" stora Full HD-skärmen, som lämpar sig lika bra till film som surf. Till datorn får du även med mus och tangentbord, allt du behöver kort sagt.

27" Full HD-skärm (1920 x 1080)

Med en upplösning på 1920 x 1080 kommer du se varje detalj på datorns 27" stora LED-bildskärm. Du får ta del av en ljusstyrka på 200 cd/m², bra kontrast och realistiska färger som ger en verklighetstrogen bild.

10:e generationens Intel® Core™ i5-processor

10:e generationens i5-processor Intel® Core™ i5-1035G1 är en fyrkärnig processor med lägre strömförbrukning jämfört med tidigare generationer. Den har en maxhastighet 3,6 GHz och har utrustats med intelligenta prestanda-funktioner som anpassar datorn efter dina arbetsuppgifter. Byggd för framtidens AI-programvara får du en snabb och framtidssäkrad laptop.

512 GB SSD-hårddisk

Hårddisken till den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datorn är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får med Aspire C27-962 tillgång till 8 GB DDR4 RAM.

Snabbt WiFi & Bluetooth 5.0

Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth 5.0 ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller en datormus.

Windows 10

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och skydd mot virus, nätfiske och skadlig kod.

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.