Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

24" allt-i-ett-dator med snabb processor och 512 GB SSD

HP 24-df0024no All-in-One

  Art.nr: 1013494
  • 24" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • AMD Ryzen™ 5 3500U Mobile Processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM-minne
  • Radeon™ Graphics
  • Wi-Fi och Bluetooth® 4.2

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP 24-df0024no är en 24" allt-i-ett-dator med kraftfull prestanda i en modern och slimmad design. Förutom den 24" stora Full HD-skärmen med IPS-panel och tunna kanter så har datorn även utrustats med 2:a generationens AMD Ryzen™ 5 3500U Mobile Processor och en 512 GB stor SSD-hårddisk. Med HP 24-df0024no All-in-One får du en stationär dator som växer med dig och dina behov. 

HP 24-df0024no All-in-One


AMD Rtzen processor

AMD Ryzen™ 5 3500U Mobile Processor

AMD Ryzen™ 5 3500U Mobile Processor levererar en betydligt högre prestanda jämfört med tidigare generationer, vilket ger HP 24-df0024no kraften att utföra processor-hungriga uppgifter. Processorn har fyra kärnor och en maxhastighet på 3,7 GHz, snabb och effektiv.


1 TB SSD Hårddisk

512 G SSD-hårddisk

Hårddisken i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för program, bilder och musik.


Full HD Skärm

24" bildskärm med supertunna kanter

Genom att placera en större skärm i en mindre ram ger denna ultratunna, knappt synliga täckram bildskärmens utseende. Den 24" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Och med en IPS-panel får du livfulla färger, extra bra för dig som jobbar i exempelvis Photoshop och kräver hög färgprecision. IPS-panelen ger även en extra vid betraktningsvinkel, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst.


Snabbt trådlöst WiFi och Bluetooth 5.0

Wi-Fi och Bluetooth® 4.2

Sluta oroa dig för svajigt internet och svaga anslutningar. Få en kraftfull och stabil anslutning med Wi-Fi och Bluetooth, detta med sRealtek Wi-Fi 5 och Bluetooth® 4.2.


Inbyggd Webbkamera

Inbyggd webbkamera

MedHP Privacy HD-kamera blir det enkelt att hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal i HD-kvalitet (720p) via program som Skype, Teams med flera. Den inbyggda webbkameran har dubbla digitala mikrofoner.


HDMI-utgång

HDMI-utgång

Det har aldrig varit enklare att komplettera med en större – eller en extra – skärm. Tack vare HDMI-utgången kan du överföra HD-video och -ljud med en enda standardkabel. 

Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1013494 1013494 HP HP 24-df0024no All-in-One 107L0EA#UUW HP 24-df0024no är en 24" allt-i-ett-dator med kraftfull prestanda i en modern och slimmad design. Förutom den 24" stora Full HD-skärmen med IPS-panel och tunna kanter så har datorn även utrustats med 2:a generationens AMD Ryzen™ 5 3500U Mobile Processor och en 512 GB stor SSD-hårddisk. Med HP 24-df0024no All-in-One får du en stationär dator som växer med dig och dina behov. AMD Ryzen™ 5 3500U Mobile ProcessorAMD Ryzen™ 5 3500U Mobile Processor levererar en betydligt högre prestanda jämfört med tidigare generationer, vilket ger HP 24-df0024no kraften att utföra processor-hungriga uppgifter. Processorn har fyra kärnor och en maxhastighet på 3,7 GHz, snabb och effektiv.512 G SSD-hårddiskHårddisken i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för program, bilder och musik.24" bildskärm med supertunna kanterGenom att placera en större skärm i en mindre ram ger denna ultratunna, knappt synliga täckram bildskärmens utseende. Den 24" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Och med en IPS-panel får du livfulla färger, extra bra för dig som jobbar i exempelvis Photoshop och kräver hög färgprecision. IPS-panelen ger även en extra vid betraktningsvinkel, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst.Wi-Fi och Bluetooth® 4.2Sluta oroa dig för svajigt internet och svaga anslutningar. Få en kraftfull och stabil anslutning med Wi-Fi och Bluetooth, detta med sRealtek Wi-Fi 5 och Bluetooth® 4.2.Inbyggd webbkameraMedHP Privacy HD-kamera blir det enkelt att hålla kontakt med vänner och familj genom videosamtal i HD-kvalitet (720p) via program som Skype, Teams med flera. Den inbyggda webbkameran har dubbla digitala mikrofoner.HDMI-utgångDet har aldrig varit enklare att komplettera med en större – eller en extra – skärm. Tack vare HDMI-utgången kan du överföra HD-video och -ljud med en enda standardkabel.  Allt-i-ett dator 4,7 3 7990 SEK 7990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Allt-i-ett dator