Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

23,8" allt-i-ett-dator med Intel processor & 256 GB SSD

HP 24-f0024no

  Art.nr: 1011068
  • 23,8" Full HD-skärm (1920x1080)
  • Intel® Celeron® J4005 processor
  • 256 GB SSD & 4 GB RAM-minne
  • HD-kamera med glidreglage
  • Modern stil med tunn ram

Kombinera med

HP 24-f0024no
Produkt du tittar på: 23,8" allt-i-ett-dator med Intel processor & 256 GB SSD

5 990:-


  • Pris: 7 328:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP 24-f0024no är en allt-i-ett-dator som ger dig en helhetslösning utan att ta upp mycket utrymme. Datorn har bland annat utrustats med en 256 GB stor SSD-hårddisk vilket ger snabbt lagringsutrymme. Datorn lämpar sig utmärkt för arbete och studier, med tillräcklig prestanda för att utföra dina dagliga uppgifter. Samtidigt som den snygga designen gör att den passar in och ser bra ut i vilket rum som helst. Till din dator medföljer det även en datormus och ett tangentbord.

256 GB SSD-hårddisk

Hårddisken i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 256 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

Intel® Celeron® processor

Intel® Celeron® J4005 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m.

23,8-tums Full HD-skärm

Den 23,8" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på datorskärmen. Den matta ytan med antireflex-behandling gör att du ser bra även i starkt solljus.

Designad för hela familjen

Den här allt-i-ett-datorn visar mer med en ultratunn ram, och har ett justerbart lutningsstativ som ger möjlighet till flera olika vinklar, och med sin modern stil kan den pryda vilket rum som helst. HP 24-f0024no har även givits HD-kamera med glidreglage för integritet, inbyggda högtalare och enkel WiFi-anslutning.

DDR4 RAM-minne

24-f0024no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 4 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda.

Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1011068 HP HP 24-f0024no 9HG16EA#UUW HP 24-f0024no är en allt-i-ett-dator som ger dig en helhetslösning utan att ta upp mycket utrymme. Datorn har bland annat utrustats med en 256 GB stor SSD-hårddisk vilket ger snabbt lagringsutrymme. Datorn lämpar sig utmärkt för arbete och studier, med tillräcklig prestanda för att utföra dina dagliga uppgifter. Samtidigt som den snygga designen gör att den passar in och ser bra ut i vilket rum som helst. Till din dator medföljer det även en datormus och ett tangentbord. 256 GB SSD-hårddisk Hårddisken i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på hela 256 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. Intel® Celeron® processor Intel® Celeron® J4005 är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. 23,8-tums Full HD-skärm Den 23,8" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Upplev film med fantastisk detaljrikedom i äkta Full HD - direkt på datorskärmen. Den matta ytan med antireflex-behandling gör att du ser bra även i starkt solljus. Designad för hela familjen Den här allt-i-ett-datorn visar mer med en ultratunn ram, och har ett justerbart lutningsstativ som ger möjlighet till flera olika vinklar, och med sin modern stil kan den pryda vilket rum som helst. HP 24-f0024no har även givits HD-kamera med glidreglage för integritet, inbyggda högtalare och enkel WiFi-anslutning. DDR4 RAM-minne 24-f0024no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 4 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda. Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Allt-i-ett dator 3 1 5990 SEK 5990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Allt-i-ett dator