Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

23,8" allt-i-ett-dator med IPS-panel & 256 GB SSD

HP 24-df0101no AiO

  Art.nr: 1012314
  • 23,8" Full HD-skärm (IPS-panel)
  • Intel® Pentium® Silver J5040 processor
  • 256 GB SSD & 4 GB RAM-minne
  • HD-kamera med glidreglage
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP 24-df0101no är en 23,8" allt-i-ett-dator som med sin slimmade Full HD-skärm med IPS-panel, och med ultratunna kanter på tre sidor gör att du får en väldesignad dator med kraft att låta dig arbeta effektivt. Inuti 24-df0101no hittar du komponenter som den fyrkärniga Intel Pentium Silver-processorn och en 256 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger dig snabba hastigheter i program och dokument. Datorn lämpar sig utmärkt för arbete och studier, med tillräcklig prestanda för att utföra dina dagliga uppgifter.

23,8" Full HD-skärm med IPS-panel

Den 23,8" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Och med en IPS-panel får du livfulla färger, extra bra för dig som jobbar i exempelvis Photoshop och kräver hög färgprecision. IPS-panelen ger även en extra vid betraktningsvinkel, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst.

Intel Pentium Silver J5040

Intel® Pentium® Silver J5040 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 3,2 GHz.

256 GB SSD-hårddisk

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för program, bilder och musik.

Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller en datormus.

Genomtänkt design

Skärmen har en ultratunn kant på tre sidor så att du ser mer av skärmen, samt en privacy-kamera med popup-funktion, så att du kan vara säker på att ingen ser dig när kameran inte används. Smart placerade portar ger smidig kabeldragning, så att du får en snygg och prydlig arbetsplats. 

1012314 1012314 HP HP 24-df0101no AiO 2S797EA#UUW HP 24-df0101no är en 23,8" allt-i-ett-dator som med sin slimmade Full HD-skärm med IPS-panel, och med ultratunna kanter på tre sidor gör att du får en väldesignad dator med kraft att låta dig arbeta effektivt. Inuti 24-df0101no hittar du komponenter som den fyrkärniga Intel Pentium Silver-processorn och en 256 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger dig snabba hastigheter i program och dokument. Datorn lämpar sig utmärkt för arbete och studier, med tillräcklig prestanda för att utföra dina dagliga uppgifter. 23,8" Full HD-skärm med IPS-panel Den 23,8" stora skärmen har Full HD-upplösning (1920 x 1080 pixlar) som gör bilden skarpare, pixlarna mindre och användarupplevelsen bättre. Och med en IPS-panel får du livfulla färger, extra bra för dig som jobbar i exempelvis Photoshop och kräver hög färgprecision. IPS-panelen ger även en extra vid betraktningsvinkel, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst. Intel Pentium Silver J5040 Intel® Pentium® Silver J5040 är en processor som kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. Processorn har fyra processorkärnor och en maxhastighet på 3,2 GHz. 256 GB SSD-hårddisk En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 256 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för program, bilder och musik. Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller en datormus. Genomtänkt design Skärmen har en ultratunn kant på tre sidor så att du ser mer av skärmen, samt en privacy-kamera med popup-funktion, så att du kan vara säker på att ingen ser dig när kameran inte används. Smart placerade portar ger smidig kabeldragning, så att du får en snygg och prydlig arbetsplats.  Allt-i-ett dator 1 1 5990 SEK 5990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Allt-i-ett dator