Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" allt-i-ett-dator med 9:e gen. i5-processor & 512 GB SSD

HP Pavilion 27-xa0105no

  Art.nr: 1009165
  • 27" Full HD-skärm (1920 x 1080)
  • Intel® Core™ i5-9400T processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • Kraftfullt ljud, finjusterat av B&O
  • Infällbar webbkamera

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

27-xa0105no är en allt-i-ett-dator som är konstruerad för både underhållning och produktivitet. Datorn har utrustats med flera smarta funktioner, exempel på dessa är den inbyggda pop-up-kameran, som gör att du kan vara säker på att inte skype-samtalet fortsätter utan din vetskap. Den 27" stora Full HD-bildskärmen (1920 x 1080), ger skarpa bilder som kommer göra din favoritfilm ännu bättre. Inuti datorn hittar du även en 512 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger snabba hastigheter och lagringsutrymme för att tillgodose hela familjen.

9:e gen. Intel Core i5-processor

Med senaste tillskottet från Intel är du redo för snabba upplevelser i program och underhållning. Intel Core i5-9400T är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,4 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen, få kraften att utföra dina uppgifter på nolltid.

512 GB SSD-hårddisk

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

27" Full HD-bildskärm

Njut av klara bilder från vilken vinkel som helst. Med vida betraktningsvinklar på 178° och en upplösning på 1920 x 1080 får du alltid en fantastisk vy av innehållet. Genom att lägga en större skärm i en design med mindre ram får du en större visningsyta utan stora kanter.

Kraftfullt ljud

Med dubbla HP-högtalare, HP Audio Boost och anpassade inställningar av experterna på B&O PLAY får du ett maffigt och autentiskt ljud. Låt ljudet svepa med dig in i upplevelsen.

8 GB DDR4 RAM-minne

27-xa0105no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda.

Infällbar webbkamera

Den där bråkdelen av en sekund när du undrar om kameran verkligen är avstängd – eller om deltagarna i konferenssamtalet just har sett dig i pyjamas. Med den praktiska infällbara webbkameran ovanför bildskärmen på 27-xa0105no kan du vara lugn. Och med ett vidvinkelsynfält på 88 grader kan du videochatta med hela familjen.

1009165 HP HP Pavilion 27-xa0105no 7RY78EA#UUW 27-xa0105no är en allt-i-ett-dator som är konstruerad för både underhållning och produktivitet. Datorn har utrustats med flera smarta funktioner, exempel på dessa är den inbyggda pop-up-kameran, som gör att du kan vara säker på att inte skype-samtalet fortsätter utan din vetskap. Den 27" stora Full HD-bildskärmen (1920 x 1080), ger skarpa bilder som kommer göra din favoritfilm ännu bättre. Inuti datorn hittar du även en 512 GB stor SSD-hårddisk, vilket ger snabba hastigheter och lagringsutrymme för att tillgodose hela familjen. 9:e gen. Intel Core i5-processor Med senaste tillskottet från Intel är du redo för snabba upplevelser i program och underhållning. Intel Core i5-9400T är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,4 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen, få kraften att utföra dina uppgifter på nolltid. 512 GB SSD-hårddisk En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. 27" Full HD-bildskärm Njut av klara bilder från vilken vinkel som helst. Med vida betraktningsvinklar på 178° och en upplösning på 1920 x 1080 får du alltid en fantastisk vy av innehållet. Genom att lägga en större skärm i en design med mindre ram får du en större visningsyta utan stora kanter. Kraftfullt ljud Med dubbla HP-högtalare, HP Audio Boost och anpassade inställningar av experterna på B&O PLAY får du ett maffigt och autentiskt ljud. Låt ljudet svepa med dig in i upplevelsen. 8 GB DDR4 RAM-minne 27-xa0105no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda. Infällbar webbkamera Den där bråkdelen av en sekund när du undrar om kameran verkligen är avstängd – eller om deltagarna i konferenssamtalet just har sett dig i pyjamas. Med den praktiska infällbara webbkameran ovanför bildskärmen på 27-xa0105no kan du vara lugn. Och med ett vidvinkelsynfält på 88 grader kan du videochatta med hela familjen. Allt-i-ett dator 10990 SEK 10990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Allt-i-ett dator