Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Praktisk 27" allt-i-ett-dator med en 512 GB SSD-hårddisk

Lenovo AIO 520-27ICB (F0DE00CYMT)

  Art.nr: 1009216
  • Intel® Core™ i5-8400T processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • Infällbar webbkamera
  • 27" LED-skärm (2560 x 1440)
  • USB 3.0 Type-C-anslutning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo AIO 520-27ICB är en 27" allt-i-ett-dator som med sin snygga och praktiska design i kombination med snabb prestanda ger datorn en exklusiv känsla. Datorn har bland annat utrustats med en kraftfull processor (Intel® Core i5-8400T) som tillsammans med 8 GB DDR4 RAM-minne kommer ge dig snabb multitasking. Med 512 GB SSD-lagring får du snabbare hastigheter och har plats för alla dina dokument, spel och filer. Datorn har dessutom en infällbar webbkamera ovanför bildskärmen, delta i videosamtal och var säker på att ingen ser dig när samtalet är avslutat.

Skarp 27"-bildskärm

Se på film och återupplev minnen i hög upplösning med Lenovos Quad HD-bildskärm (2560 x 1440) nästan helt utan ram. Ideacentre AIO 520 har fått en design med rakbladstunn ram, tunn bildskärm och stilrent stålstativ. Den moderna profilen är en perfekt detalj på skrivbordet. Lenovo AIO 520-27ICB har en stilren finish i silver.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8400T är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,3 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en dator som utformats för att klara dina krav.

Anslutningar & Cortana

Ideacentre AIO 520 inkluderar USB 3.0 Type-C-anslutning som tar dig till en ny nivå av dataöverföring med en hastighet på 10 Gbit per sekund. Dessutom kan du ladda den Type-C-anslutna enheten på Ideacentre AIO 520. Du får även hjälp av Cortana med din nya dator. Cortana är din egen digitala hjälpreda som kan svara på frågor, öppna appar, ställa in påminnelser och läsa upp noteringar från din kalender.

Allt-i-ett-kombination

Den här datorn tar upp minimalt med plats, tack vare sin allt-i-ett-kombination av processor, lagringsutrymme, minne, grafikkort, högtalare och bildskärm. Det finns inga jobbiga kablar utan du kan nu rikta all din fokus på dina uppgifter.

512 GB SSD-hårddisk

Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder.

Webbkamera

Den där bråkdelen av en sekund när du undrar om kameran verkligen är avstängd – eller om deltagarna i konferenssamtalet just har sett dig i pyjamas. Med den praktiska infällbara webbkameran ovanför bildskärmen på Ideacentre AIO 520 kan du vara lugn. Tryck på knappen när du behöver kameran och fäll enkelt ned den igen när du är klar. Nu är det ännu smidigare att jobba hemifrån.

1009216 Lenovo Lenovo AIO 520-27ICB (F0DE00CYMT) F0DE00CYMT Lenovo AIO 520-27ICB är en 27" allt-i-ett-dator som med sin snygga och praktiska design i kombination med snabb prestanda ger datorn en exklusiv känsla. Datorn har bland annat utrustats med en kraftfull processor (Intel® Core i5-8400T) som tillsammans med 8 GB DDR4 RAM-minne kommer ge dig snabb multitasking. Med 512 GB SSD-lagring får du snabbare hastigheter och har plats för alla dina dokument, spel och filer. Datorn har dessutom en infällbar webbkamera ovanför bildskärmen, delta i videosamtal och var säker på att ingen ser dig när samtalet är avslutat. Skarp 27"-bildskärm Se på film och återupplev minnen i hög upplösning med Lenovos Quad HD-bildskärm (2560 x 1440) nästan helt utan ram. Ideacentre AIO 520 har fått en design med rakbladstunn ram, tunn bildskärm och stilrent stålstativ. Den moderna profilen är en perfekt detalj på skrivbordet. Lenovo AIO 520-27ICB har en stilren finish i silver. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8400T är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 3,3 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en dator som utformats för att klara dina krav. Anslutningar & Cortana Ideacentre AIO 520 inkluderar USB 3.0 Type-C-anslutning som tar dig till en ny nivå av dataöverföring med en hastighet på 10 Gbit per sekund. Dessutom kan du ladda den Type-C-anslutna enheten på Ideacentre AIO 520. Du får även hjälp av Cortana med din nya dator. Cortana är din egen digitala hjälpreda som kan svara på frågor, öppna appar, ställa in påminnelser och läsa upp noteringar från din kalender. Allt-i-ett-kombination Den här datorn tar upp minimalt med plats, tack vare sin allt-i-ett-kombination av processor, lagringsutrymme, minne, grafikkort, högtalare och bildskärm. Det finns inga jobbiga kablar utan du kan nu rikta all din fokus på dina uppgifter. 512 GB SSD-hårddisk Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder. Webbkamera Den där bråkdelen av en sekund när du undrar om kameran verkligen är avstängd – eller om deltagarna i konferenssamtalet just har sett dig i pyjamas. Med den praktiska infällbara webbkameran ovanför bildskärmen på Ideacentre AIO 520 kan du vara lugn. Tryck på knappen när du behöver kameran och fäll enkelt ned den igen när du är klar. Nu är det ännu smidigare att jobba hemifrån. Allt-i-ett dator 9990 SEK 9990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Allt-i-ett dator