Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

RGB-belyst gamingdator med GTX 1070-grafik & en 24" gamingskärm

ASUS ROG GL12CS-NR010T + ASUS VG245H

  Art.nr: P221
  • Intel® Core™ i5-8400 processor
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1070 8 GB
  • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 16 GB RAM
  • 24" gamingskärm med 1 ms responstid
  • Väldesignad med RGB-belysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

  • ASUS ROG GL12CS-NR010T
  • ASUS VG245H
ASUS Sylvass ROG-gamingdator med GTX 1070-grafik

14 990:-

ASUS ROG GL12CS-NR010T är en av de nya generationens kraftfulla ROG-gamingdatorer. Du får med GL12CS tillgång till bland annat 8:e generationens Intel Core i5-processor, som med sex stycken kärnor och en maxhastighet på 4 GHz kommer ge dig en snabb datorupplevelse. Dessutom har datorn utrustats med grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1070 med 8 GB grafikminne. Detta i kombination med 16 GB DDR4 RAM-minne, en 128 GB stor PCIe SSD-hårddisk och en 1000 GB stor HDD, kommer göra dig rustad för timmar av underhållning med de senaste spelsläppen.

NVIDIA® GeForce® GTX 1070 - 8 GB

NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB har en arkitektur under namnet Pascal vilket är två gånger effektivare än föregångaren Maxwell. Grafikkortet är redo för Virtual Reality samt 4K-upplösningar oavsett om du vill titta på film eller om du vill spela de senaste spelen i fantastisk kvalitet och upplösning.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den här Intel-processorn får du den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8400 är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,0 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

Håll dig uppdaterad

Häng med i svängarna och håll din dator uppdaterad med en uppgraderingsvänlig design. Datorn har plats för expansion med en smart intern layout som har plats för upp till två hårddiskar, en PCIe SSD, två frånluftsfläktar och smidig kabelhantering för att hålla allting städat och organiserat.

128 GB PCIe SSD och 1000 GB HDD

Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program mycket snabbare än med en traditionell mekanisk hårddisk. Denna PCIe SSD ger dig dessutom hela sex gånger snabbare hastigheter i ditt operativsystem, jämfört med de flesta SATA SSD-hårddiskarna. Ljudlös och strömsnål med en kapacitet på 128 GB vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder. Den här datorn rymmer även en 1 TB HDD, så att du slipper tänka på eventuella begränsningar eller extern lagringsmedia.

Svalt under intensiva spelsessioner

ROG GL12 levererar stabil kylning för storslagna spelmaraton. Dess intelligenta kylsystem har två dedikerade isolerade luftkammare för att förbättra värmeavledningen. Den sammanvävda HyperStream-designen möjliggör maximal värmeavledning och maximalt luftflöde till chassit. Dessutom garanterar de tre fläktarna på toppen och botten av chassit ett konstant luftflöde genom systemet för att hålla nätaggregatet och lagringsenheterna svala under de tuffa stunderna.

16 GB DDR4 RAM-minne

ASUS ROG GL12CS-NR010T är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM-minne, vilket är gott och väl tillräckligt för stora virtuella världar i spel.

ASUS 24" gamingskärm med 1 ms responstid och AMD FreeSync

1 990:-

24 "ASUS VG245H Full HD-gamingskärm är byggd för den perfekta spelupplevelsen. Den har en ultrasnabb responstid på 1 ms och 75 Hz uppdateringsfrekvens. Det har också GameFast Input-teknik för laggfri bild tillsammans med två HDMI-portar så att du kan njuta av superslät och följsam grafik. Dessutom hjälper AMD FreeSync ™ -tekniken till att eliminera bildrevor för snabba och smidiga bilder när du spelar.

GameFast Input Technology

Input lag är tidsfördröjningen  mellan att trycka på en knapp och se dess effekter på skärmen. Långsam input lag kan orsaka en fördröjd anslutning som ger dig problem med att hålla jämna steg i snabba spel. 

VG245H har GameFast Input-teknik för att minimera input lag så du kommer alltid att vara steget före och hinner trycka på rätt knapp vid rätt tillfälle och direkt se på skärmen vad som händer.

Snabb responstid

ASUS VG245H har 1 ms responstid så alla dina snabba spelsekvenser kommer göras smidigt utan utsmetning, spökbilder och rörelseoskärpa. Du kommer att kunna reagera och svara snabbt på vad du ser på skärmen - en klar fördel i spelarenan.

Superb kvalité med AMD FreeSync

ASUS VG245H har AMD FreeSync™ -teknik för att eliminera bildrevor och hackig bildhastighet för att ge dig sömlös grafik och smidiga spelupplevelser. Detta ger dig övertaget i första persons, racing och strategispel i realtid samt sportspel.

ASUS-exclusive GameVisual technology

ASUS GameVisual Technology har sex förinställda visningslägen för att optimera grafik för olika typer av innehåll. Denna unika funktion kan lätt nås via en snabbtangent eller On Screen Display (OSD) inställningsmeny.

ASUS ROG GL12CS-NR010T + ASUS VG245H Datorpaket med bildskärm 16490 SEK 16490 NewCondition SoldOut
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Datorpaket med bildskärm