Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Datorpaket med kraftfullt innehåll för effektivt arbete

HP Pavilion 570-p076no + ASUS VZ279HE + Logitech Wireless MX800

  Art.nr: C378_3
 • HP Pavilion med AMD A10-9700-processor
 • 27-tums Full HD IPS-skärm
 • Trådlös tangentbords- och muskombination
 • 128 GB SSD + 1000 GB lagring
 • 12 GB RAM-minne

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

Datorpaket med kraftfullt innehåll för effektivt arbete

8 990:-

Datorpaket 1.3 är en komplett lösning med stationär dator, skärm, tangentbord och mus med kraftfulla komponenter för snabbt och effektivt arbete. Datorn är en HP Pavillion med AMD-processor, SSD-disk för snabba uppstarter, generös lagring och hela 12 GB RAM-minne. Skärmen är på 27", Full HD-upplöst och med IPS-panel för bra betraktningsvinklar. Tangentbord och mus är ergonomiskt utformade och självklart med trådlös anslutning för modern bekvämlighet.

HP Pavilion 570-p076no

HP Pavilion 570-p076no är stationär dator med Windows 10 som tillsammans med förstklassiga komponenter och teknik är det en perfekt dator för både underhållning och arbete. Kraftfull och pålitlig AMD A10 9700-processor som ihop med hela 12 GB RAM-minne (DDR4 2400 Mhz) och ett AMD Radeon™ R7-grafikkort ger dig prestanda så det räcker till spel, underhållning och arbete.

Med 1 TB lagring har du plats för alla dina dokument, spel och filer och utöver massiv lagring finns det även en 128 GB SSD-disk som ger dig snabb uppstart av dator och programvara. Förutom den sedvanliga nätverksporten (RJ45) så har HP Pavilion trådlöst nätverk.
HP Pavilion 570-p076no har även USB 3.0-portar samt integrerad DVD-brännare.

27-tums IPS-skärm

ASUS VZ279HE är inte bara en teknikfylld datorskärm med högupplöst och knivskarp Full HD-skärm med IPS-panel som gör all tid framför skärmen till en ren fröjd - den är en fröjd för ögat i sig också. Nästintill ramlös, tunn och elegant design gör VZ279HE lätt att placera både i kontor och vardagsrum och praktisk att använda ihop med flera bildskärmar.

Kraftfull tangentbords- och muskombination

Wireless Performance Combo MX800 gör att du kan skriva bekvämt även i svagt ljus med smarta, automatiskt upplysta tangenter. Tack vare Logitech® PerfectStroke™ får du knäpptysta tangentnedslag och en oöverträffad skrivupplevelse.
Navigera smidigt med musen mellan dokument och webbsidor i din egen takt med hjälp av supersnabb rullning eller precisionsrullning. Öka produktiviteten med fyra anpassningsbara tumknappar.

HP Stationär dator med prestanda för arbete och underhållning

5 990:-

HP Pavilion 570-p076no är stationär dator med Windows 10 som tillsammans med förstklassiga komponenter och teknik är det en perfekt dator för både underhållning och arbete. Ett chassi som är modernt och stilrent gör den till en snygg pjäs vid din arbetsyta. Med 1 TB lagring har du plats för alla dina dokument, spel och filer och utöver massiv lagring finns det även en 128 GB SSD-disk som ger dig snabb uppstart av dator och programvara.

Kraft för både underhållning och arbete

Denna stationära dator kommer med en kraftfull och pålitlig AMD A10 9700-processor. Tillsammans med 12 GB RAM-minne (DDR4 2400 Mhz) och ett AMD Radeon™ R7-grafikkort har du prestanda så det räcker till spel, underhållning och arbete.

Krångla inte med kablar

Förutom den sedvanliga nätverksporten (RJ45) så har HP Pavilion trådlöst nätverk. Det innebär att du kan ansluta den till ditt hemmanätverk utan att behöva dra en kabel, vilket gör placering av datorn mycket enklare då du inte behöver ta hänsyn till avstånd till din router.

Snabba USB 3.0 och integrerad DVD-brännare

Flytta data snabbt mellan din stationära dator och andra enheter genom någon av de tre USB 3.0-portarna som är upp till 10 gånger snabbare än tidigare USB-teknik - perfekt för överföring av stora media-filer. Du kan dock också givetvis överföra data via USB 2.0. 

Den integrerade DVD-brännaren låter dig spela upp både CD- och DVD-skivor men även möjligheten att bränna ut på tomma skivor när du behöver göra en backup eller vill dela med dig av ditt innehåll genom detta format.

Nya, populära Windows 10

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod. 

ASUS 27-tums IPS-skärm med tunn och elegant design

2 290:-

ASUS VZ279HE är inte bara en teknikfylld datorskärm med högupplöst och knivskarp Full HD-skärm med IPS-panel som gör all tid framför skärmen till en ren fröjd - den är en fröjd för ögat i sig också. Nästintill ramlös, tunn och elegant design gör VZ279HE lätt att placera både i kontor och vardagsrum och praktisk att använda ihop med flera bildskärmar.

ASUS VZ279Q datorskärm bildskärm

Högupplöst bild som ser bra ut i alla vinklar

Full HD-upplösning betyder fler pixlar vilket ger skarpare bild med bättre färgåtergivning, bättre konstraster och mer detaljer och tydligare text. Det är lika användbart när du surfar och ska skriva mail som vid film- och fotoredigering. 
Ett fantastiskt kontrastförhållande på 80 000 000:1 och en avancerad IPS-panel med hög prestanda ger riktigt breda betraktningsvinklar. Den LED-bakgrundsbelysta bildskärmen fyller hela sRGB-färgutrymmet i nästan oavsett vilken vinkel du än tittar på skärmen.

Slimmad profil

Trots den generösa bildytan på 27" (68,6 cm) så tar inte ASUS VZ279HE upp mycket skrivbordsyta och ger även en ren och elegant installation som passar i alla omgivningar. Skärmen har en extrem tunn profil på endast 7 mm som  minst och den nästintill ramlösa designen gör att du får mer av det viktiga - nämligen innehållet.
Den tunna ramen är också perfekt för att jobba med dubbla, eller trippla skärmar, som ger dig en nästan sömlös konfiguration med extrem panoramabild för riktigt fängslande bildupplevelse och effektivare arbete.

ASUS VZ279Q datorskärm bildskärm

Skonsam mot ögonen

Oavsett om du har skärmen på jobbet eller hemma så kan det lätt bli flera timmar framför skärmen. Då gäller det att ögonen ska orka med hela dagen. ASUS hjälper dig med flera tekniker för en så bild som är så skonsam för dina ögon som möjligt.

ASUS Blue Light Filter skyddar dig från skadligt blått ljus och kommer med fyra olika nivåer / förinställningar anpassade till fyra olika ändamål;

 • Nivå 1 - Web browsing (surf)
 • Nivå 2 - Viewing photos and videos (bild- och fotovisning)
 • Nivå 3 - Reading and word processing (läsning och ordbehandling)
 • Nivå 4 - With dim ambient light (svagt omgivningsljus)

Flimmerfri bild

Ytterligare ett steg mot piggare ögon är ASUS Flicker-Free-teknik som tar bort flimmer och hoppig bild. Det ger en behagligare och bekvämare visningsupplevelse och minskar risken för trötta ögon - speciellt när man sitter eller står flera timmar framför en datorskärm.

ASUS VZ279Q datorskärm bildskärm flimmerfri bild Flicker Free
Logitech En kraftfull tangentbords- och muskombination

990:-

Wireless Performance Combo MX800 gör att du kan skriva bekvämt även i svagt ljus med smarta, automatiskt upplysta tangenter.

Bekväma, tysta tangenter

Knatter, knatter... Minns du hur det brukade låta? Den gamla elektriska skrivmaskinen. Om du inte är för ung för att ha upplevt den tror vi att du ibland längtar tillbaka till den. Du kanske inte saknar ljudet i sig, men känslan när du knattrade på tangenterna.

Logitech utvecklade Logitech® PerfectStroke™-tangentsystemet för att återskapa just den känslan. PerfectStroke kombinerar fördelarna med vanliga tangentbord och tangentborden som finns i bärbara datorer. Resultaten är sköna och knäpptysta tangentnedslag och en oöverträffad skrivupplevelse.

Darkfield Laser Tracking

Optiska möss och traditionella lasermöss använder ojämnheter i ytan för att avläsa musens riktning och hastighet. Ju fler ojämnheter det finns på en yta, desto enklare är det för sensorn att läsa av dina rörelser. Men om du använder musen på en jämn, blank yta som klart glas finns det inte tillräckligt med ojämnheter för att en mus av standardtyp ska fungera. Det är här Darkfield Laser Tracking kommer in i bilden. Darkfield använder minsta möjliga antal detaljer för att skapa en mikrokarta över ytorna så att du får bättre precision på fler underlag.

Supersnabbt rullningsläge och programmerbara knappar

Navigera smidigt med musen mellan dokument och webbsidor i din egen takt med hjälp av supersnabb rullning eller precisionsrullning. Öka produktiviteten med fyra anpassningsbara tumknappar.

Unifying-mottagare

Logitech Unifying™-mottagaren är så liten att den kan sitta kvar i USB-porten när du flyttar runt datorn. Du kan dessutom enkelt ansluta upp till sex kompatibla trådlösa enheter.

HP Pavilion 570-p076no + ASUS VZ279HE + Logitech Wireless MX800 Datorpaket 1.3 är en komplett lösning med stationär dator, skärm, tangentbord och mus med kraftfulla komponenter för snabbt och effektivt arbete. Datorn är en HP Pavillion med AMD-processor, SSD-disk för snabba uppstarter, generös lagring och hela 12 GB RAM-minne. Skärmen är på 27", Full HD-upplöst och med IPS-panel för bra betraktningsvinklar. Tangentbord och mus är ergonomiskt utformade och självklart med trådlös anslutning för modern bekvämlighet. HP Pavilion 570-p076no HP Pavilion 570-p076no är stationär dator med Windows 10 som tillsammans med förstklassiga komponenter och teknik är det en perfekt dator för både underhållning och arbete. Kraftfull och pålitlig AMD A10 9700-processor som ihop med hela 12 GB RAM-minne (DDR4 2400 Mhz) och ett AMD Radeon™ R7-grafikkort ger dig prestanda så det räcker till spel, underhållning och arbete. Med 1 TB lagring har du plats för alla dina dokument, spel och filer och utöver massiv lagring finns det även en 128 GB SSD-disk som ger dig snabb uppstart av dator och programvara. Förutom den sedvanliga nätverksporten (RJ45) så har HP Pavilion trådlöst nätverk.HP Pavilion 570-p076no har även USB 3.0-portar samt integrerad DVD-brännare. 27-tums IPS-skärm ASUS VZ279HE är inte bara en teknikfylld datorskärm med högupplöst och knivskarp Full HD-skärm med IPS-panel som gör all tid framför skärmen till en ren fröjd - den är en fröjd för ögat i sig också. Nästintill ramlös, tunn och elegant design gör VZ279HE lätt att placera både i kontor och vardagsrum och praktisk att använda ihop med flera bildskärmar. Kraftfull tangentbords- och muskombination Wireless Performance Combo MX800 gör att du kan skriva bekvämt även i svagt ljus med smarta, automatiskt upplysta tangenter. Tack vare Logitech® PerfectStroke™ får du knäpptysta tangentnedslag och en oöverträffad skrivupplevelse.Navigera smidigt med musen mellan dokument och webbsidor i din egen takt med hjälp av supersnabb rullning eller precisionsrullning. Öka produktiviteten med fyra anpassningsbara tumknappar. Datorpaket med bildskärm 8990 SEK 8990 NewCondition SoldOut
 1. Dator & Surfplatta
 2. Stationära datorer
 3. Datorpaket med bildskärm