Lenovo H50-55 (90BF0039MT)+VC279H - Kraftfull dator med stor 27" skärm
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull dator med stor 27" skärm

Lenovo H50-55 (90BF0039MT)+VC279H

  Art.nr: 226019
 • Processor: AMD A10-7800
 • Minne 8GB 1600MHz
 • 120GB SSD och 1000GB hårddisk
 • Nvidia GT730 2GB
 • ASUS VC279H

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo H50-55 (90BF0039MT) 

Oavsett om du älskar att spela, titta film eller surfa runt kommer Lenovo H50-55 (90BF0039MT) ge dig en upplevelse som du älskar. Tillsammans med Windows 10, snabb AMD A10-processor, ordentligt med lagring  och hela 8GB internminne levererar datorn prestanda som startar och kör applikationer snabbt och smidigt. Lägg därtill att H50-55 innehar NVIDIA Geforce 730 2GB-grafik, så vet du att du kan njuta av spel såsom film högupplöst.

ASUS VC279H 

VC279H är en skärm på hela 27 tum med IPS-teknik, LED-bakbelysning paketerat i en ramlös och tunn design. Den passar lika bra till spel som till andra saker du gör på din dator. 

Paket innehåller:

 • 1 st
  ASUS VC279H
 • 1 st
  Lenovo H50-55 (90BF0039MT)
ASUS 27" skärm med IPS-panel och OSD-funktioner

2 290:-

VC279H är en skärm på hela 27 tum med IPS-teknik, LED-bakbelysning paketerat i en ramlös och tunn design. Den passar lika bra till spel som till andra saker du gör på din dator. Tack vare Flicker Free- och Low Blue Light-teknik rensas distraherande flimmer vilket hjälper till att minska ögontrötthet. Perfekt för långa stunder vid skärmen.

OSD - GamePlus

Skärmen har en funktion som är perfekt för dig som spelar FPS-spel, eller andra spel som använder sig av korshår som sikte. Funktionen heter GamePlus och låter dig ha ett "on screen display"-korshår som gör det tydligare var du ha siktet någonstans. Det går att fälja mellan fyra olika utseenden på korshåret. Du kan via den inbyggda timern hålla koll på respawn-tider eller använda den för att tajma intervaller.

Verklighetstrogna bilder

Den senaste IPS-tekniken ger dig en 178 grader bred betraktningsvinkel vilket minimerar färgskiftningar både horisontell och vertikal vinkel. Detta ger en hög kvalitet på bilder från nästan alla riktningar.

Flicker free

Tack vare Flicker Free och Low Blue Light-teknik rensas distraherande flimmer bort för att ge dig en mer bekväm visningsupplevelse och hjälpa till att minska ögontrötthet vid längre stunder framför datorn. 

Smart Contrast Ratio

Med ASUS Smart Contrast Ratio förstärks skärmkontrasten och skärpan genom att justera bakbelysningen. Det ger ett djupare svart och ett ljusare vitt.

QuickFit för foton

Förhandsvisa foton och dokument i sin verkliga storlek innan du skriver ut. Med ASUS QuickFit Virtual Scal-funktion kan du visa och redigera foton i sin ursprungsstorlek. Det gör att du alltid kan få en korrekt bild av dina arbeten - aktivera funktionen genom snabbtangenten på bildskärmen.

Lenovo Kraftfull dator med Windows 10, SSD och NVIDIA-grafik

0:-

Oavsett om du älskar att spela, titta film eller surfa runt kommer Lenovo H50-55 (90BF0039MT) ge dig en upplevelse som du älskar. Tillsammans med Windows 10, snabb AMD A10-processor, ordentligt med lagring  och hela 8GB internminne levererar datorn prestanda som startar och kör applikationer snabbt och smidigt. Dessutom har den NVIDIA Geforce 730 2GB-grafik, så du kan va säker på att du kan njuta av spel, film och bilder i utmärkt kvalitet.

AMD A10-7800

AMD A10-7800 är en kraftfull processor på hela 3,5GHz, som med fyra kärnor ger dig snabb prestanda för alla tillfällen. Processorn erbjuder hög arbetskapacitet och korta laddningstider när du öppnar program med mera. 

Supersnabba USB 3.0

Med USB 3.0 får du en överföringshastighet som är 10 gånger snabbare än föregångaren. Standarden kommer mer och mer ta över gamla 2.0 och förutom mycket högre hastighet så ger den dig fördelar såsom bättre strömförsörjning för att slippa strömadaptrar på t.ex. externa hårddiskar.

Full HD via HDMI

Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.

Ordentligt med lagring och snabbt internminne

Till din Lenovo H50-55 får du med en snabb SSD-hårddisk på hela 120GB som gör att din dator startar upp blixt fort, dessutom återfinns även en ordentlig hårddisk på 1000GB där du kan lagra all din musik, spel och applikationer utan att kompromissa. Datorn har även 8GB snabbt internminne som tillsammans med den ultimata lagringen gör det smidigt att starta och använda större program och spel.

Populära Windows 10

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod.