Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Acer Aspire GX med Intel Core i7 & GeForce GTX 1050 Ti

Acer Aspire GX-781 (DG.B8CEQ.064)

  Art.nr: 1002889
  • Intel® Core™ i7-7700 processor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti - 4 GB
  • Snabbt trådlöst nätverk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Aspire GX-781 är en gamindator som gör att du kan spela dina favoritspel. Datorn har bland annat blivit utrustad med sjunde generationens i7-processor som tillsammans med en 256 GB stor SSD-hårddisk, ser till att din dator förblir snabb utan långa laddningstider.
Du får dessutom ta del av grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, vilket gör att du kan spela dina favoritspel med höga inställningar. Den stilsäkra och råa designen garanterar att Aspire GX-781 är lika snygg hemma, på kontoret och på LAN-träffarna.

Snygg design

Acer Aspire GX-781 låter dig visa att du tar gaming på allvar med en snygg visuell design, råa linjer och en riktigt bra look. Designen på Aspire GX förstärks av det röda V-formade LED-ljuset. På framsidan av din ny dator finns det en SD-kortläsare, 2 st USB 3.0-portar samt en ljudutgång/hörlurar-port och en mikrofonport.

7:e generations Intel® Core™ i7-processor

Sjunde generationens Intel® Core™-processorer har verkligen höjt ribban jämfört med tidigare modeller. Med Intel® Core™ i7-processorn fungerar ditt system smartare, så att du kan arbeta mer effektivt än någonsin. Du får en explosion av hastighet när du behöver det med Intel® Turbo Boost-teknologi.

Snabbt trådlöst nätverk

RJ45-uttaget ger dig snabb uppkoppling till nätverk med hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Men om inte modemet är placerat i samma rum som datorn, eller om du helt enkelt vill slippa alla dessa sladdar som ligger över golvet. I sådana fall så har Predator G3 även WLAN för att kunna ansluta till nätverk trådlöst via WiFi, och då med den snabba AC-standarden.

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

Vinn över både dina vänner och fiender i högupplöst grafik med grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti med 4 GB grafikminne. Inuti datorn hittar du även 8 GB DDR4 RAM-minne (2400 MHz), vilket kommer ge dig en bra upplevelse i alla dina spel.

4K-upplösning

Med Aspire GX kan du köra maximal upplösning på en 4K-skärm och få en knivskarp bild. 4K är 3840 x 2160 pixlar, vilket är fyra gånger så hög upplösning som vanligt full-HD (1920x1080). Detta kräver en kompatibel 4K-skärm.

1002889 Acer Acer Aspire GX-781 (DG.B8CEQ.064) DG.B8CEQ.064 Acer Aspire GX-781 är en gamindator som gör att du kan spela dina favoritspel. Datorn har bland annat blivit utrustad med sjunde generationens i7-processor som tillsammans med en 256 GB stor SSD-hårddisk, ser till att din dator förblir snabb utan långa laddningstider.Du får dessutom ta del av grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, vilket gör att du kan spela dina favoritspel med höga inställningar. Den stilsäkra och råa designen garanterar att Aspire GX-781 är lika snygg hemma, på kontoret och på LAN-träffarna. Snygg design Acer Aspire GX-781 låter dig visa att du tar gaming på allvar med en snygg visuell design, råa linjer och en riktigt bra look. Designen på Aspire GX förstärks av det röda V-formade LED-ljuset. På framsidan av din ny dator finns det en SD-kortläsare, 2 st USB 3.0-portar samt en ljudutgång/hörlurar-port och en mikrofonport. 7:e generations Intel® Core™ i7-processor Sjunde generationens Intel® Core™-processorer har verkligen höjt ribban jämfört med tidigare modeller. Med Intel® Core™ i7-processorn fungerar ditt system smartare, så att du kan arbeta mer effektivt än någonsin. Du får en explosion av hastighet när du behöver det med Intel® Turbo Boost-teknologi. Snabbt trådlöst nätverk RJ45-uttaget ger dig snabb uppkoppling till nätverk med hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Men om inte modemet är placerat i samma rum som datorn, eller om du helt enkelt vill slippa alla dessa sladdar som ligger över golvet. I sådana fall så har Predator G3 även WLAN för att kunna ansluta till nätverk trådlöst via WiFi, och då med den snabba AC-standarden. NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Vinn över både dina vänner och fiender i högupplöst grafik med grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti med 4 GB grafikminne. Inuti datorn hittar du även 8 GB DDR4 RAM-minne (2400 MHz), vilket kommer ge dig en bra upplevelse i alla dina spel. 4K-upplösning Med Aspire GX kan du köra maximal upplösning på en 4K-skärm och få en knivskarp bild. 4K är 3840 x 2160 pixlar, vilket är fyra gånger så hög upplösning som vanligt full-HD (1920x1080). Detta kräver en kompatibel 4K-skärm. Desktop 4 1 9790 SEK 9790 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop