Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stationär speldator med GTX 1070-grafik

Acer Predator G3-710(DG.E08EQ.040)

  Art.nr: 1002885
  • Intel® Core™ i5-7400
  • 256 GB SSD + 1 TB SATA
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1070 8 GB
  • 8 GB DDR4 2400 MHz
  • Snabbt trådlöst nätverk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Acer Predator G3-710 är en stationär dator rustad för krig. Den ultimata speldatorn har inte bara ett chassi inspirerat av en rustning, utan även proppad med komponenter och hårdvara för att du ska kunna ta dig an alla spel. Sjunde generationens Intel Core i5-processor, NVIDIA® GeForce® GTX 1070-grafik, snabb SSD-enhet och snabbt trådlöst nätverk är några av egenskaperna som gör att Acer Predator G3-710 ger dig den perfekta spelupplevelsen.

7:e generations Intel® Core™ i5-processor

Sjunde generationens Intel® Core™-processorer har höjt ribban för datorprestanda. Med Intel® Core™ i5-processorn fungerar ditt system smartare så att du kan arbeta mer effektivt än någonsin med en explosion av hastighet när du behöver det med Intel® Turbo Boost-teknologi.

Lagring och arbetsminne

Med en SSD på 256 GB i datorn startar Windows och program snabbare. Den är mer robust, tillförlitlig och hållbar samt drar mindre ström än en traditionell mekanisk hårddisk. Till detta sitter det även en 1 TB stor lagringshårddisk som bistår med lagringsutrymme till spel, bilder och musik med mera. 8 GB RAM-minne, som kan utökas till hela 64 GB om så önskas, gör att du inte behöver oroa dig över att minnet ska ta slut, och det innebär att du enkelt kan växla mellan olika program och appar.

Smart hörlurshållare

På framsidan av datorn finns en smart hörlurshållare som du kan dra ut och hänga dina gaminglurar på när du loggar ut för dagen.

Enkelt byte av diskar

Fullt på hårddisken och release av ditt nya favoritspel? Ingen fara. Med Easy-swap expansion bay byter du enkelt hårddiskar utan att krångla med varken verktyg eller sladdar.

WiDi & HDMI

En stationär dator är ofta förknippad med en riktig sladdhärva under skrivbordet. Med Acer Predator G3 behöver det inte vara så. Datorn har stöd för Intel WiDi-teknik så att du kan strömma musik, filmer, foton och spel till valfri WiDi-kompatibel HDTV; eller använda en TV som en interaktiv (extra) skärm för multitasking med stor bild.

Skulle du inte ha en kompatibel TV går det utmärkt att ansluta via HDMI också för att supersmidigt koppla ihop din dator med TV'n och visa innehållet för hela tv-soffan.

Snabbt trådlöst nätverk

RJ45-uttaget ger dig snabb uppkoppling till nätverk med hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Men om inte modemet placerat i samma rum som datorn, eller du helt enkelt vill slippa alla dessa sladdar som ligger över golvet så har Predator G3 även WLAN för att kunna ansluta till nätverk trådlöst via WiFi, och då med den snabba AC-standarden. Det ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet och du kan surfa på nätet utan sladdar.

Acer Acer Predator G3-710(DG.E08EQ.040) DG.E08EQ.040 Acer Predator G3-710 är en stationär dator rustad för krig. Den ultimata speldatorn har inte bara ett chassi inspirerat av en rustning, utan även proppad med komponenter och hårdvara för att du ska kunna ta dig an alla spel. Sjunde generationens Intel Core i5-processor, NVIDIA® GeForce® GTX 1070-grafik, snabb SSD-enhet och snabbt trådlöst nätverk är några av egenskaperna som gör att Acer Predator G3-710 ger dig den perfekta spelupplevelsen. 7:e generations Intel® Core™ i5-processor Sjunde generationens Intel® Core™-processorer har höjt ribban för datorprestanda. Med Intel® Core™ i5-processorn fungerar ditt system smartare så att du kan arbeta mer effektivt än någonsin med en explosion av hastighet när du behöver det med Intel® Turbo Boost-teknologi. Lagring och arbetsminne Med en SSD på 256 GB i datorn startar Windows och program snabbare. Den är mer robust, tillförlitlig och hållbar samt drar mindre ström än en traditionell mekanisk hårddisk. Till detta sitter det även en 1 TB stor lagringshårddisk som bistår med lagringsutrymme till spel, bilder och musik med mera. 8 GB RAM-minne, som kan utökas till hela 64 GB om så önskas, gör att du inte behöver oroa dig över att minnet ska ta slut, och det innebär att du enkelt kan växla mellan olika program och appar. Smart hörlurshållare På framsidan av datorn finns en smart hörlurshållare som du kan dra ut och hänga dina gaminglurar på när du loggar ut för dagen. Enkelt byte av diskar Fullt på hårddisken och release av ditt nya favoritspel? Ingen fara. Med Easy-swap expansion bay byter du enkelt hårddiskar utan att krångla med varken verktyg eller sladdar. WiDi & HDMI En stationär dator är ofta förknippad med en riktig sladdhärva under skrivbordet. Med Acer Predator G3 behöver det inte vara så. Datorn har stöd för Intel WiDi-teknik så att du kan strömma musik, filmer, foton och spel till valfri WiDi-kompatibel HDTV; eller använda en TV som en interaktiv (extra) skärm för multitasking med stor bild.Skulle du inte ha en kompatibel TV går det utmärkt att ansluta via HDMI också för att supersmidigt koppla ihop din dator med TV'n och visa innehållet för hela tv-soffan. Snabbt trådlöst nätverk RJ45-uttaget ger dig snabb uppkoppling till nätverk med hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Men om inte modemet placerat i samma rum som datorn, eller du helt enkelt vill slippa alla dessa sladdar som ligger över golvet så har Predator G3 även WLAN för att kunna ansluta till nätverk trådlöst via WiFi, och då med den snabba AC-standarden. Det ger en snabb och stabil dataöverföring i hög hastighet och du kan surfa på nätet utan sladdar. Desktop 13990 SEK 13990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop