Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten gamingdator med otrolig prestanda

ASUS ROG G20CB-NR001T

  Art.nr: 223059
  • Intel® Core™ i7-6700
  • 16 GB RAM / 256 GB SSD + 2 TB
  • NVIDIA GeForce GTX 980 4GB
  • 2 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS G20CB-NR001T är en kraftfull gamingdator som är designad att dominera segmentet med speldatorer i liten formfaktor och har redan mottagit beröm från kritiker – den vann "Best Choice of the Year" och Golden Awards" på Computex 2014. G20 har ett kompakt 12,5 liters hölje som innehåller en fyrkärning 6:e gen Intel® Core™ i7-6700-processor och ett NVIDIA GeForce GTX 980 med 4GB dedikerad grafik – för att ge dig ostoppbar prestanda för spel och hemunderhållning i WQHD-kvalitet.

Även med dess prestanda, så är G20 ofattbart energieffektiv. Den drar endast 20 W i Eco Energy-läge för 50 % mer energibesparing jämfört med branschens genomsnitt. Det finns även det ASUS-exklusiva Aegis-programmet som hjälper dig att övervaka systemparametrar.

Observera att det kan ingå ett annat tangentbord än vad videoklippet visar.

G20 är designad utan synligt utblåssystem på utsidan. G20 har en termisk design som utnyttjar naturliga böjningar, med en dold luftflödeskanal som garanterar effektiv värmehantering för spelsessioner i maratonstil. Utöver detta så körs den tyst med endast 22 dB i viloläge.

På utsidan har G20 en tuff och distinkt design – med en mattsvart ytbehandling, aggressiva linjer, Maya-inspirerade markeringar och anpassade ljuseffekter som visar upp till 8 miljoner färger.

Mångsidighet i en 12,5 liters låda

Det enda spel- och underhållningssystemet – ROG G20CB-NR001T är klar att dominera segmentet med stationära speldatorer i liten formfaktor. Även med en 12,5 liters storlek, så har G20 rätt bra slagkraft. Du får prestanda som normalt hittas från ett avancerat spelsystem – i en bråkdel av storleken.

Beväpnad för seger

Under huven har ROG G20CB-NR001T utrustats med en fyrkärning 6:e gen Intel® Core™ i7-6700-processor för att ge dig aldrig förr skådad höjd på spelande och multitaskingprestanda. G20 ger dig kraften att utföra de mest krävande uppgifterna, låter dig spela spel på högsta inställning, titta på videor i 4K UHD och även skapa fantastiska webbplatser och 3D-modeller i arbetet.

NVIDIA GeForce GTX 970 4GB

Upplev de mest spektakulära bilderna med senaste NVIDIA GeForce GTX 980 4GB-grafik. ROG G20 omger dig med en fängslande värld och bilder i en otrolig upplösning – och låter dig spela spel i deras högsta inställning på upp till fyra bildskärmar. 

Anpassningsbara ljuseffekter visar upp till 8 miljoner färger

ROG G20 har en tuff design som består av en mattsvart ytbehandling, aggressiva linjer och Maya-inspirerade markeringar. Anpassningsbara ljuseffekter visar upp till 8 miljoner färger över chassit och reflekterar spelets känsla – allt för att din spelupplevelse skall höjas till en helt ny nivå.

Sinneslöst ljud med SonicMaster-optimerat spelljud

Förutom med fängslande bilder, så tar de bästa stationära speldatorerna din spelupplevelse längre med ljud. Genom en unik mix av hårdvara och programvara för ljudinställning, så tar SonicMaster dig direkt till striden. Skottlossning ljuder, explosioner genljuder och även fotsteg blir hörbara signaler på det digitala slagfältet. Lev dig in i striden med både headset och högtalare3. ROG AudioWizards ljudbehandling ger stationära ROG-datorer ytterligare ett ljudförbättrande lager - med upp till fem anpassningsbara lägen som enkelt växlas mellan direkt.

ASUS-exklusiv Aegis - App för prestandaövervakning

Det ASUS-exklusiva Aegis-programmet låter dig övervaka prestanda hos ROG G20 via ett användarvänligt gränssnitt. Aegis låter dig spåra processor- och minnesanvändning, såväl som status för ned- och uppladdning från internet. Du kan även ställa in gränsvärden för temperatur och spänning – och lämna det åt systemet att bibehålla dem automatiskt. Aegis ger dig ett intuitivt sätt att hantera ditt system – och ser till att du alltid har kontroll.

Mindre fördröjning för fler vinster!

Det allra senaste Intel® Gigabit Ethernet ger lägre krav på processorn och stabilare anslutningar – dubbel vinst för spelande online. Ännu mer fördröjningsminskande stöd tillkommer med ROG:s GameFirst II med cFosSpeed trafikformande teknik. GameFirst II och dess exklusiva EZ-läge är omgjort för att visa upp ett ännu mer intuitivt användargränssnitt och öppnar möjligheten för nybörjare att minska fördröjning utan expertkunskaper. Avancerat läge ger samtidigt utrymme för mer avancerade justeringar som ger fullständig kontroll. I båda fallen erbjuder ROG G20 en fördröjning som är upp till åtta gånger lägre jämfört med standard Ethernet, även vid hög nätverkstrafik. Dina spel och vinster kommer alltid först!

Effektiv värmehantering för ultimat stabilitet

ROG G20 är designad utan synliga utblåsssystem på utsidan för att ge chassit ordnade och rena linjer. ROG G20 har en termisk design som utnyttjar naturliga böjningar, med en dold luftflödeskanal som garanterar effektiv värmehantering. Två interna fläktar förbättrar värmeavledning ytterligare – vilket gör ROG G20 perfekt till spel i maratonstil.

Effektiv och tyst

G20 är inte bara kraftfull – den är även energieffektiv. I Eco Energy-läget drar dess ultralåga strömdesign så lite som 20 W i viloläge – så du får inga massiva elräkningar när du lämnar G20 påslagen över natten för att ladda ner spel. Den fungerar även som din hemmaserver med Intel® Ready Mode-teknik – med en förbrukning på endast 10 W även om den är ansluten till internet. Det är samma elförbrukning som hos en glödlampa med låg strömförbrukning. Utöver detta så körs den tyst med endast 22 dB i viloläge.

ASUS stationära datorer – mest rekommenderade stationära datormärket med windows

Innovation, design och pålitlighet är centralt i alla ASUS-datorer. ASUS har vunnit Readers' Choice för övergripande nöjdhet för andra året i rad och för tredje året i rad inom hemkategorin. Det är bevis nog för att ASUS är bättre på att leverera vad kunder vill ha jämfört med konkurrerande företag med stationära Windows-datorer. Som PCMag.com har sagt: "Om du vill ha en stationär dator med Windows, så är ASUS det bästa alternativet".4 ROG G20 vann en "Best Choice Golden Award" och gick vidare till att vinna exklusiva "Best Choice of the Year Award" – det bästa priset på Computex som endast ges till en enda produkt.

Specifikationerna skiljer sig med aktuell modell.