HP Desktop S01-aF0152no - Slimmad stationär dator med AMD Athlon 3050U
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmad stationär dator med AMD Athlon 3050U

HP Desktop S01-aF0152no

  Art.nr: 1016440
  • AMD Athlon 3050U processor
  • 256 GB M.2 SSD & 8 GB DDR4 RAM
  • AMD Radeon grafikprocessor
  • 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2
  • 4 x USB 3.1, 2 x USB 2.0, HDMI
4 490:-

Delbetala från 413:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Desktop S01-aF0152no är en snygg stationär dator med slimmad design och prestanda du kan lita på. Oavsett om du jobbar med ett projekt, tittar på film eller utför vanliga vardagssysslor kan du göra det med större trygghet på en pålitlig dator. Inuti datorn hittar du komponenter som AMD Athlon 3050U processor, 256 GB M.2 SSD och 8 GB DDR4 RAM. Du får dessutom ta del av funktioner som WiFi och Bluetooth 4.2. Få ut mesta möjliga av utrymmet hemma med en tillförlitlig och kompakt dator.

256 M.2 SSD-hårddisk

Hårddisken till den här datorn är av M.2 nVME SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 2GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

8 GB DDR4 RAM-minne

HP S01-aF0152no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM-minne, vilket är mer än tillräckligt för stora virtuella världar.

Väldesignad

Visa vem du är med en ny tunn design och en elegant profil som inte äventyrar prestandan, allt kompletteras av ett snyggt geometriskt mönster. Datorn är även hållbar då HPs stationära datorer genomgår över 230 enskilda tester för hög tillförlitlighet.

Ethernet-port 

Om du har en ojämn trådlös anslutning kan du snabbt koppla in Ethernetkabeln för att få en smidigare, trådbunden internetupplevelse och komma ifrån problemen med trådlöst. 

Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.
Skydda dig själv och din data. Köp säkerhetsprogram tillsammans med din nya dator, surfplatta eller mobil.