Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb dator med 9:e Gen. i7-processor & RTX 2060-grafik

HP Envy TE01-0028no

  Art.nr: 1009168
  • Intel® Core™ i7-9700 processor
  • 512 GB SDD & 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce RTX 2060 - 6 GB
  • Utgång för 5.1-surround-ljud
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Envy TE01-0028no är en stationär dator som med kraftfulla komponenter kommer ge dig en snabbare datorupplevelse. Med 9:e generationens Intel® Core™ i7-processor tillsammans med grafikkortet NVIDIA® GeForce® RTX 2060, får du en dator som lämpar sig utmärkt för tyngre uppgifter samt gaming. Datorn har dessutom utrustats med en 512 GB SSD-hårddisk, gott om lagringsutrymme för spel, dokument och program. Dess design med de stilrena ventilerna är utformade för att både öka luftflödet samt minska ljudnivån.

9:e gen. Intel Core i7-processor

Med senaste tillskottet från Intel är du redo för snabba upplevelser i program och underhållning. Intel Core i7-9700 är en åttakärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,7 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen, få kraften att utföra dina uppgifter på nolltid.

NVIDIA GeForce RTX 2060 - 6 GB

NVIDIA GeForce RTX 2060 är den nya generationens grafikkort ifrån NVIDIA. Du får med det här grafikkortet ta del av NVIDIAs senaste flaggskeppsgrafik som är revolutionerande inom spelrealism och prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 6 GB av nästa generations snabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming och tyngre grafikuppgifter.

512 GB SSD-hårddisk

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

16 GB DDR4 RAM-minne

HP Envy TE01-0028no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare och bättre prestanda.

Utgång för 5.1-surround-ljud

Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud.

Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus.

1009168 HP HP Envy TE01-0028no 7NB21EA#UUW HP Envy TE01-0028no är en stationär dator som med kraftfulla komponenter kommer ge dig en snabbare datorupplevelse. Med 9:e generationens Intel® Core™ i7-processor tillsammans med grafikkortet NVIDIA® GeForce® RTX 2060, får du en dator som lämpar sig utmärkt för tyngre uppgifter samt gaming. Datorn har dessutom utrustats med en 512 GB SSD-hårddisk, gott om lagringsutrymme för spel, dokument och program. Dess design med de stilrena ventilerna är utformade för att både öka luftflödet samt minska ljudnivån. 9:e gen. Intel Core i7-processor Med senaste tillskottet från Intel är du redo för snabba upplevelser i program och underhållning. Intel Core i7-9700 är en åttakärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,7 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen, få kraften att utföra dina uppgifter på nolltid. NVIDIA GeForce RTX 2060 - 6 GB NVIDIA GeForce RTX 2060 är den nya generationens grafikkort ifrån NVIDIA. Du får med det här grafikkortet ta del av NVIDIAs senaste flaggskeppsgrafik som är revolutionerande inom spelrealism och prestanda. Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen och 6 GB av nästa generations snabba GDDR6-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming och tyngre grafikuppgifter. 512 GB SSD-hårddisk En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. 16 GB DDR4 RAM-minne HP Envy TE01-0028no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare och bättre prestanda. Utgång för 5.1-surround-ljud Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud. Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus. Desktop 4 1 12990 SEK 12990 NewCondition PreOrder
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop