Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

Stationär hemdator med AMD A9-processor & SSD-hårddisk

HP Pavilion 590-a0005no

  Art.nr: 1004470
  • AMD A9 9425 processor
  • 128 GB SSD & 1000 GB HDD
  • 8 GB DDR4 RAM-minne
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2
  • Kortläsare 3 i 1

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Pavilion 590-a0005no är en stationär dator som ger dig kraft och prestanda för underhållning, spel och multitasking. Datorn har blivit utrustad med både en 128 GB SSD-hårddisk och en 1000 GB mekanisk hårddisk, vilket ger dig frihet att lagra allt du behöver. Du får dessutom ta del av processorn AMD A9 9425, som med en maxhastighet på 3,7 GHz kommer ge dig en snabbare datorupplevelse.

AMD A9 9425

Med processorn AMD A9 9425 får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för att klara av dagens alla uppgifter. Processorn har dubbla kärnor och en maxhastighet på 3,7 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en dator som utformats för att med klara dina krav.

128 GB SSD & 1000 GB HDD

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB HDD, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

8 GB DDR4 RAM-minne

Pavilion 590-a0005no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda.

Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus.

Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

HP HP Pavilion 590-a0005no 4PK25EA#UUW HP Pavilion 590-a0005no är en stationär dator som ger dig kraft och prestanda för underhållning, spel och multitasking. Datorn har blivit utrustad med både en 128 GB SSD-hårddisk och en 1000 GB mekanisk hårddisk, vilket ger dig frihet att lagra allt du behöver. Du får dessutom ta del av processorn AMD A9 9425, som med en maxhastighet på 3,7 GHz kommer ge dig en snabbare datorupplevelse. AMD A9 9425 Med processorn AMD A9 9425 får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för att klara av dagens alla uppgifter. Processorn har dubbla kärnor och en maxhastighet på 3,7 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en dator som utformats för att med klara dina krav. 128 GB SSD & 1000 GB HDD En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB samt att du får tillgång till en 1000 GB HDD, vilket ger dig gott om lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. 8 GB DDR4 RAM-minne Pavilion 590-a0005no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda. Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus. Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn, men med app-bekvämligheten från Windows 8. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. Desktop 1 1 4990 SEK 4990 NewCondition PreOrder
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop