Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stationär dator med AMD Ryzen™ 5-processor

HP Pavilion 590-p0040no

  Art.nr: 1009166
  • AMD Ryzen™ 5 2400G processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • AMD Radeon™ Vega 11 grafik
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2
  • USB 3.1 Type-C

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Pavilion 590-p0040no är en stationär dator som med snabba komponenter i en elegant och utrymmesbesparande design. Inuti datorn hittar du bland annat den fyrkärniga processorn AMD Ryzen™ 5 2400G, så att multitasking går snabbt och smidigt. Pavilion 590 har även utrustats med en 512 GB stor SSD-hårddisk vilket ger snabba uppstarter och överföringshastigheter, samtidigt som du får mycket lagringsutrymme för program och dokument.

AMD Ryzen™ 5 2400G Processor med Radeon™ Vega 11 grafik

Med processorn AMD Ryzen™ 5 2400G får du den tillförlitliga prestanda du behöver för att klara av dagens alla uppgifter. Processorn har fyra kärnor och en maxhastighet på 3,8 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en dator som utformats för att med klara dina krav.

512 GB SSD-hårddisk

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik.

Utgång för 5.1-surround-ljud

Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud.

Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus.

8 GB DDR4 RAM-minne

Pavilion 590-p0040no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda.

Dela upp din betalning
Dela upp din betalning
Skydda din dator eller surfplatta
Skydda din dator eller surfplatta
1009166 HP HP Pavilion 590-p0040no 7SF00EA#UUW HP Pavilion 590-p0040no är en stationär dator som med snabba komponenter i en elegant och utrymmesbesparande design. Inuti datorn hittar du bland annat den fyrkärniga processorn AMD Ryzen™ 5 2400G, så att multitasking går snabbt och smidigt. Pavilion 590 har även utrustats med en 512 GB stor SSD-hårddisk vilket ger snabba uppstarter och överföringshastigheter, samtidigt som du får mycket lagringsutrymme för program och dokument. AMD Ryzen™ 5 2400G Processor med Radeon™ Vega 11 grafik Med processorn AMD Ryzen™ 5 2400G får du den tillförlitliga prestanda du behöver för att klara av dagens alla uppgifter. Processorn har fyra kärnor och en maxhastighet på 3,8 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en dator som utformats för att med klara dina krav. 512 GB SSD-hårddisk En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 512 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för spel, program, bilder och musik. Utgång för 5.1-surround-ljud Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud. Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus. 8 GB DDR4 RAM-minne Pavilion 590-p0040no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda. Desktop 4,5 2 6490 SEK 6490 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop