Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

HP Pavilion Gaming med Intel Core i3 & GeForce GTX 1050

HP Pavilion G 690-0035no (5SS98EA#UUW)

  Art.nr: 1006927
 • Intel® Core™ i3-8100 processor
 • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 8 GB RAM
 • NVIDIA GeForce GTX 1050 - 2 GB
 • Utgång för 5.1-surround-ljud

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Få en snabb, jämn och energieffektiv spelupplevelse med HP Pavilion Gaming, en stationär dator för dig som är ute efter mycket prestanda i en mer kompakt design. Datorn har en tydlig vinkelformad ram, borstad yta och grön LED-belysning. Och inuti hittar du komponenter som 8:e generationens Intel Core i3-processor, vilket ger snabba hastigheter och kortare laddningstider i spel. Med grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1050 kan du vrida upp grafikinställningarna och fortsätta dominera dina fiender, men nu i högre upplösning.

8:e gen. Intel® Core i3-processor

Datorn har utrustats med 8:e generationens Intel® Core™ i3-processor vilket ger dig prestanda för spel och multimedia. Processorn har fyra stycken kärnor och en hastighet på 3,6 GHz. Äkta Intel-känsla i ett prisvärt format.

128 GB SSD och 1024 GB HDD

Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 128 GB vilket ger dig bra lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder. Den här datorn rymmer även en extra 1024 GB HDD så du slipper tänka på eventuella begränsningar eller extern lagringsmedia.

NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafikkort

NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafik betyder att du kan uppleva spelen på det sätt som de var menade att upplevas. 2 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne.

Utgång för 5.1-surround-ljud

Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud.

8 GB DDR4 RAM-minne

HP Pavilion Gaming 690-0035no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får med den här datorn tillgång till 8 GB DDR4 RAM-minne.

Uppgraderingsbar

Håll prestandan uppdaterad med flera lagringsenheter och interna expansionsplatser för uppgradering av minne, grafik och WiFi-kort.

OBS! Denna modell har ingen optisk enhet. Produktbilderna används i illustrerande syfte och representerar hela HP Pavilion G 690-serien.

Titta även på

(0 st)
 • Intel® Core™ i5-8400 processor
 • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 8 GB RAM
 • NVIDIA® GeForce® GTX 1050 - 2 GB

8 990:-

Titta även på

(0 st)
 • Intel® Core™ i5-8400 processor
 • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 8 GB RAM
 • NVIDIA® GeForce® GTX 1050 - 2 GB

8 990:-

HP HP Pavilion G 690-0035no (5SS98EA#UUW) 5SS98EA#UUW Få en snabb, jämn och energieffektiv spelupplevelse med HP Pavilion Gaming, en stationär dator för dig som är ute efter mycket prestanda i en mer kompakt design. Datorn har en tydlig vinkelformad ram, borstad yta och grön LED-belysning. Och inuti hittar du komponenter som 8:e generationens Intel Core i3-processor, vilket ger snabba hastigheter och kortare laddningstider i spel. Med grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1050 kan du vrida upp grafikinställningarna och fortsätta dominera dina fiender, men nu i högre upplösning. 8:e gen. Intel® Core i3-processor Datorn har utrustats med 8:e generationens Intel® Core™ i3-processor vilket ger dig prestanda för spel och multimedia. Processorn har fyra stycken kärnor och en hastighet på 3,6 GHz. Äkta Intel-känsla i ett prisvärt format. 128 GB SSD och 1024 GB HDD Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 128 GB vilket ger dig bra lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder. Den här datorn rymmer även en extra 1024 GB HDD så du slipper tänka på eventuella begränsningar eller extern lagringsmedia. NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafikkort NVIDIA® GeForce® GTX 1050-grafik betyder att du kan uppleva spelen på det sätt som de var menade att upplevas. 2 GB dedikerat grafikminne innebär att grafikkortet har eget minne och inte behöver "låna" minne från datorns arbetsminne. Utgång för 5.1-surround-ljud Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud. 8 GB DDR4 RAM-minne HP Pavilion Gaming 690-0035no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får med den här datorn tillgång till 8 GB DDR4 RAM-minne. Uppgraderingsbar Håll prestandan uppdaterad med flera lagringsenheter och interna expansionsplatser för uppgradering av minne, grafik och WiFi-kort. OBS! Denna modell har ingen optisk enhet. Produktbilderna används i illustrerande syfte och representerar hela HP Pavilion G 690-serien. Desktop 7490 SEK 7490 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Stationära datorer
 3. Desktop