Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

HP Pavilion Gaming med Intel Core i5 & GeForce GTX 1060

HP Pavilion G 690-0041no (5ST05EA#UUW)

  Art.nr: 1006929
 • Intel® Core™ i5-8400 processor
 • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 16 GB RAM
 • NVIDIA GeForce GTX 1060 - 3 GB
 • Utgång för 5.1-surround-ljud
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Få en snabb, jämn och energieffektiv spelupplevelse med HP Pavilion Gaming, en stationär dator för dig som är ute efter mycket prestanda i en mer kompakt design. Datorn har en tydlig vinkelformad ram, borstad yta och grön LED-belysning. Och inuti hittar du komponenter som 8:e generationens Intel Core i5-processor, vilket ger snabba hastigheter och kortare laddningstider i spel. Dess grafikkort NVIDIA GeForce GTX 1060 gör att du kan höja grafikinställningarna i dina favoritspel och spela med hög upplösning.

8:e gen. Intel Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8400 är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,0 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget.

128 GB SSD och 1024 GB HDD

Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 128 GB vilket ger dig bra lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder. Den här datorn rymmer även en extra 1024 GB HDD så du slipper tänka på eventuella begränsningar eller extern lagringsmedia.

NVIDIA® GeForce® GTX 1060-grafikkort

HP Pavilion Gaming är utrustad med upp till NVIDIA® GeForce® GTX 1060-grafikkort som är fullpackat med innovativa nya spelegenskaper, ett utmärkt val för de senaste speltitlarna. GeForce GTX 1060 drivs av NVIDIA Pascal™, en avancerade GPU-arkitektur – vilket ger prestanda för dina favoritspel och öppnar dörren till virtuell verklighet.

Utgång för 5.1-surround-ljud

Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud.

16 GB DDR4 RAM-minne

HP Pavilion Gaming 690-0041no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa en bättre datorupplevelse.

Uppgraderingsbar

Håll prestandan uppdaterad med flera lagringsenheter och interna expansionsplatser för uppgradering av minne, grafik och WiFi-kort.

OBS! Denna modell har ingen optisk enhet. Produktbilderna används i illustrerande syfte och representerar hela HP Pavilion G 690-serien.

Titta även på

(3 st)
 • Intel® Core™ i5-9400 processor
 • 512 GB SSD & 16 GB RAM
 • NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti 6 GB

11 790:-

Titta även på

(3 st)
 • Intel® Core™ i5-9400 processor
 • 512 GB SSD & 16 GB RAM
 • NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti 6 GB

11 790:-

1006929 HP HP Pavilion G 690-0041no (5ST05EA#UUW) 5ST05EA#UUW Få en snabb, jämn och energieffektiv spelupplevelse med HP Pavilion Gaming, en stationär dator för dig som är ute efter mycket prestanda i en mer kompakt design. Datorn har en tydlig vinkelformad ram, borstad yta och grön LED-belysning. Och inuti hittar du komponenter som 8:e generationens Intel Core i5-processor, vilket ger snabba hastigheter och kortare laddningstider i spel. Dess grafikkort NVIDIA GeForce GTX 1060 gör att du kan höja grafikinställningarna i dina favoritspel och spela med hög upplösning. 8:e gen. Intel Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8400 är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,0 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att med enkelhet klara dina krav. Perfekt för att strömma premiuminnehåll eller till och med skapa ditt eget. 128 GB SSD och 1024 GB HDD Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 128 GB vilket ger dig bra lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder. Den här datorn rymmer även en extra 1024 GB HDD så du slipper tänka på eventuella begränsningar eller extern lagringsmedia. NVIDIA® GeForce® GTX 1060-grafikkort HP Pavilion Gaming är utrustad med upp till NVIDIA® GeForce® GTX 1060-grafikkort som är fullpackat med innovativa nya spelegenskaper, ett utmärkt val för de senaste speltitlarna. GeForce GTX 1060 drivs av NVIDIA Pascal™, en avancerade GPU-arkitektur – vilket ger prestanda för dina favoritspel och öppnar dörren till virtuell verklighet. Utgång för 5.1-surround-ljud Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud. 16 GB DDR4 RAM-minne HP Pavilion Gaming 690-0041no är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får tillgång till 16 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa en bättre datorupplevelse. Uppgraderingsbar Håll prestandan uppdaterad med flera lagringsenheter och interna expansionsplatser för uppgradering av minne, grafik och WiFi-kort. OBS! Denna modell har ingen optisk enhet. Produktbilderna används i illustrerande syfte och representerar hela HP Pavilion G 690-serien. Desktop 5 2 7990 SEK 7990 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Stationära datorer
 3. Desktop