Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Slimmad dator med AMD A9-processor & 128 GB SSD

HP Slimline 290-a0010no

  Art.nr: 1009327
 • AMD A9 9425 processor
 • 128 GB SSD & 8 GB RAM
 • Utgång för 5.1-surroundljud
 • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2
 • Kompakt och lätt design
Paketpris

Kombinera med


 • Paketpris:
 • 6 990:-

Lägg i kundvagn

Kombinera med


 • 5 639:-

Lägg i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HP Slimline 290-a0010no är en stationär dator med tillförlitlig prestanda i ett utrymmesbesparande chassi. Du får bland annat ta del av den dubbelkärniga processorn AMD A9 9425 som i kombination med den 128 GB stor SSD-hårddisken ger dig snabba hastigheter. Gör effektivt flera saker samtidigt och hantera dina vardagsuppgifter på nolltid.

AMD A9 9425 processor

Med processorn AMD A9 9425 får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för att klara av dagens alla uppgifter. Processorn har dubbla kärnor och en maxhastighet på 3,7 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en dator som utformats för att med klara dina krav.

128 GB SSD-hårddisk

En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis program, bilder och musik.

Utgång för 5.1-surround-ljud

Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud.

Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2

Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus.

8 GB DDR4 RAM-minne

Slimline 290-a0010no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda.

Behöver du skydda din dator mot potentiella hot på internet?

Hot på internet utvecklas ständigt. Nu är det inte längre bara virus som kan infektera din dator. Ständigt föränderliga internet-hot kan utsätta din integritet på nätet samt din privata och ekonomiska information på dina enheter. Därför utvecklas även Norton. Norton™ 360 ger flera lager av skydd mot befintliga och kommande internet-hot i dagens uppkopplade värld ‒ i en enda lösning. Du hittar Norton 360 Deluxe för upp till 5 enheter i 1 år här.

Behöver du skydda din dator mot potentiella hot på internet?

Hot på internet utvecklas ständigt. Nu är det inte längre bara virus som kan infektera din dator. Ständigt föränderliga internet-hot kan utsätta din integritet på nätet samt din privata och ekonomiska information på dina enheter. Därför utvecklas även Norton. Norton™ 360 ger flera lager av skydd mot befintliga och kommande internet-hot i dagens uppkopplade värld ‒ i en enda lösning. Du hittar Norton 360 Deluxe för upp till 5 enheter i 1 år här.

Titta även på

(1 st)
 • Intel® Core™ i5-8400 processor
 • 128 GB SSD och 1000 GB HDD
 • Många anslutningsmöjligheter

6 490:-

Titta även på

(1 st)
 • Intel® Core™ i5-8400 processor
 • 128 GB SSD och 1000 GB HDD
 • Många anslutningsmöjligheter

6 490:-

HP HP Slimline 290-a0010no 6LB54EA#UUW HP Slimline 290-a0010no är en stationär dator med tillförlitlig prestanda i ett utrymmesbesparande chassi. Du får bland annat ta del av den dubbelkärniga processorn AMD A9 9425 som i kombination med den 128 GB stor SSD-hårddisken ger dig snabba hastigheter. Gör effektivt flera saker samtidigt och hantera dina vardagsuppgifter på nolltid. AMD A9 9425 processor Med processorn AMD A9 9425 får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för att klara av dagens alla uppgifter. Processorn har dubbla kärnor och en maxhastighet på 3,7 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet på en dator som utformats för att med klara dina krav. 128 GB SSD-hårddisk En av hårddiskarna i den här datorn är av SSD-typ som är den nya tidens snabba och effektiva lagring som startar Windows och program mycket snabbt. De är i stort sett okänsliga för stötar och vibrationer. SSD-diskar är även ljudlösa och strömsnåla. SSD-hårddisken i den här datorn är på 128 GB, vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis program, bilder och musik. Utgång för 5.1-surround-ljud Med alla nödvändiga portar för äkta 5.1-surround-ljud får dina favoritspel, filmer eller musik mer nyanserad och uppslukande ljudkvalitet, bara genom att koppla in högtalare med surround-ljud. Snabbt WiFi & Bluetooth 4.2 Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus. 8 GB DDR4 RAM-minne Slimline 290-a0010no är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda. Desktop 4790 SEK 4790 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Stationära datorer
 3. Desktop