Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt stationär dator med 1000 GB lagring

Lenovo Ideacentre 310S-08IGM (90HX002JMW)

  Art.nr: 1009215
  • Intel® Pentium Silver J5005 processor
  • 1 TB HDD & 8 GB RAM
  • Snabbt WiFi & Bluetooth 4.0
  • 2 x USB 3.1 Gen 1
  • Kompakt storlek

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo IdeaCentre 310S-08IGM är en kompakt dator som lämpar sig utmärkt för kontorsarbete eller som en enklare dator för film, surfande och studier. Förutom den stilrena utsidan så innehåller datorn flera kvalitativa komponenter. Du får bland annat ta del av en 1000 GB stor hårddisk, vilket ger dig gott om utrymme för filer och dokument. IdeaCentre 310S-08IGM ger dig dessutom tillgång till 8 GB DDR4 RAM-minne samt den fyrkärnig processorn Intel Pentium Silver J5005, som tillsammans med andra komponenter kommer arbeta för ett ge dig en bra datorupplevelse.

Intel® Pentium® processor

Intel® Pentium® Silver J5005 är en fyrkärnig processor som med en maxhastighet på 2,8 GHz kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m.

1000 GB hårddisk

Oroa dig inte över att lägga till många digitala filmer, låtar och bilder i din samling. Med en 1000 GB-hårddisk kan du spara alltihop och ändå ha gott om utrymme kvar. Lämpar sig även bra för dig som behöver mycket utrymme för arbete eller studier.

Snabbt WiFi & Bluetooth 4.0

Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus.

Anslutningsmöjligheter

Ett HDMI-uttag gör att du enkelt skickar både bild och ljud till din TV med Full HD-upplösning och fyra USB 2.0 för exempelvis extern mus, hårddisk eller kamera. Dessutom har datorn två USB 3.1 Gen 1 med betydligt högre överföringshastighet än USB 2.0, och blir perfekt till exempelvis externa hårddiskar, USB-minnen och liknande.

8 GB DDR4 RAM-minne

IdeaCentre 310S-08IGM är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda.

1009215 Lenovo Lenovo Ideacentre 310S-08IGM (90HX002JMW) 90HX002JMW Lenovo IdeaCentre 310S-08IGM är en kompakt dator som lämpar sig utmärkt för kontorsarbete eller som en enklare dator för film, surfande och studier. Förutom den stilrena utsidan så innehåller datorn flera kvalitativa komponenter. Du får bland annat ta del av en 1000 GB stor hårddisk, vilket ger dig gott om utrymme för filer och dokument. IdeaCentre 310S-08IGM ger dig dessutom tillgång till 8 GB DDR4 RAM-minne samt den fyrkärnig processorn Intel Pentium Silver J5005, som tillsammans med andra komponenter kommer arbeta för ett ge dig en bra datorupplevelse. Intel® Pentium® processor Intel® Pentium® Silver J5005 är en fyrkärnig processor som med en maxhastighet på 2,8 GHz kommer hjälpa dig med alla dina vardagliga uppgifter. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform för att arbeta, titta på filmer m.m. 1000 GB hårddisk Oroa dig inte över att lägga till många digitala filmer, låtar och bilder i din samling. Med en 1000 GB-hårddisk kan du spara alltihop och ändå ha gott om utrymme kvar. Lämpar sig även bra för dig som behöver mycket utrymme för arbete eller studier. Snabbt WiFi & Bluetooth 4.0 Anslut till nätverk trådlöst via WiFi, vilket du gör med den snabba AC-standarden som ger stabilare uppkoppling och högre hastighet. Det gör att du kan surfa på nätet utan sladdar. Bluetooth ger dig möjlighet att trådlöst ansluta valfria tillbehör som exempelvis hörlurar eller datormus. Anslutningsmöjligheter Ett HDMI-uttag gör att du enkelt skickar både bild och ljud till din TV med Full HD-upplösning och fyra USB 2.0 för exempelvis extern mus, hårddisk eller kamera. Dessutom har datorn två USB 3.1 Gen 1 med betydligt högre överföringshastighet än USB 2.0, och blir perfekt till exempelvis externa hårddiskar, USB-minnen och liknande. 8 GB DDR4 RAM-minne IdeaCentre 310S-08IGM är försedd med DDR4 RAM, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet, kapacitet och lägre strömförbrukning. Du får tillgång till 8 GB DDR4 RAM, allt för att säkerställa snabbare prestanda. Desktop 5 1 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop