Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mångsidiga ideacentre 510S med 8:e Gen. i5-processor

Lenovo ideacentre 510S-07ICB (90K8007JMT)

  Art.nr: 1006802
  • Intel® Core™ i5-8400 processor
  • 1000 GB hårddisk
  • Många anslutningsmöjligheter
  • 8 GB DDR4 RAM-minne
  • Kompakt och stilren

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo ideacentre 510S är en stationär dator som har utformats för att möta dig och din familjs datorbehov. Med DVD-enhet, mycket lagringsutrymme samt den snabba processorn Intel Core i5-8400 får du en dator för de flesta typer av uppgifter. Strömma filmer i FULL HD till din TV via HDMI-porten eller för över data med snabba hastigheter via dess USB 3.1-portar. Allt i en kompakt och stilren dator.

8:e gen. Intel® Core i5-processor

Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8400 är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,0 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att klara dina krav.

1000 GB lagringsutrymme 

1000 GB ger dig lagringsutrymme till program, appar, spel, bilder, filmer m.m. Datorn har dessutom 8 GB DDR4 RAM-minne som kan utökas till det dubbla om så önskas, vilket ger dig tillräckligt med minne för att utföra dina dagliga uppgifter.

Anslutningsmöjligheter

Skärmen, tangentbordet, kameran och högtalarna, alla dessa och fler kan anslutas till ideacentre 510S samtidigt. Datorn erbjuder dig flera sätt att ansluta din kringutrustning. 4 x USB 3.1 Gen 1, DisplayPort och HDMI är bara några exempel. Den har även givits en 7 i 1-kortläsare på framsidan, för enklare överföring av t.ex. bilder från din kamera.

Windows 10

Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod.

1006802 Lenovo Lenovo ideacentre 510S-07ICB (90K8007JMT) 90K8007JMT Lenovo ideacentre 510S är en stationär dator som har utformats för att möta dig och din familjs datorbehov. Med DVD-enhet, mycket lagringsutrymme samt den snabba processorn Intel Core i5-8400 får du en dator för de flesta typer av uppgifter. Strömma filmer i FULL HD till din TV via HDMI-porten eller för över data med snabba hastigheter via dess USB 3.1-portar. Allt i en kompakt och stilren dator. 8:e gen. Intel® Core i5-processor Med den senaste Intel-processorn får du garanterat den tillförlitliga prestanda du behöver för både arbete och spel. Intel Core i5-8400 är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,0 GHz. Dra nytta av lång hållbarhet med en dator som utformats för att klara dina krav. 1000 GB lagringsutrymme  1000 GB ger dig lagringsutrymme till program, appar, spel, bilder, filmer m.m. Datorn har dessutom 8 GB DDR4 RAM-minne som kan utökas till det dubbla om så önskas, vilket ger dig tillräckligt med minne för att utföra dina dagliga uppgifter. Anslutningsmöjligheter Skärmen, tangentbordet, kameran och högtalarna, alla dessa och fler kan anslutas till ideacentre 510S samtidigt. Datorn erbjuder dig flera sätt att ansluta din kringutrustning. 4 x USB 3.1 Gen 1, DisplayPort och HDMI är bara några exempel. Den har även givits en 7 i 1-kortläsare på framsidan, för enklare överföring av t.ex. bilder från din kamera. Windows 10 Windows 10 har utvecklats med hjälp av feedback från miljontals människor, det gör att du kan vara säker på att allt fungerar som du vill. Dessutom är det lätt att hålla Windows 10 uppdaterat - så att du alltid får en smidig upplevelse med de bästa funktionerna och det senaste skyddet mot virus, nätfiske och skadlig kod. Desktop 5 1 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop