Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Spel- & familjedator med GTX 1660-grafik & 512 GB SSD

Lenovo Ideacentre T540-15ICB (90L10045MW)

  Art.nr: 1009212
  • Intel® Core™ i5-9400F processor
  • 512 GB SSD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1660 - 6 GB
  • Intelligent kylsystem
  • Modern design med blå ljuseffekt
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Ideacentre T540 är en speldator som lämpar sig utmärkt för hela familjen. Med specifikationer som 9:e generationens Intel Core i5-processor, en 512 GB stor SSD-hårddisk och grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1660 är din dator alltid redo för dagens uppgifter. Till skillnad från många andra stationära datorer för hela familjen är IdeaCentre T540 konstruerad för att uppfylla högre prestandakrav för spel och multimedia.

Lenovo T540

9:e Gen Intel Core i5 processor

9:e gen. Intel Core i5-processor

Med senaste tillskottet från Intel är du redo för snabba upplevelser i program och underhållning. Intel Core i5-9400F är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen, få kraften att utföra dina uppgifter på nolltid.

NVIDIA GeForce GTX 1660

NVIDIA GeForce GTX 1660 - 6 GB

NVIDIA GeForce GTX 1660 är ett grafikkort som med den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av GDDR5-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming och tyngre grafikuppgifter.

512 GB RAM

512 GB SSD-hårddisk

Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder.

8 GB RAM

8 GB DDR4 RAM-minne

Ideacentre T540 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får med den här datorn tillgång till 8 GB DDR4 RAM-minne som kan utökas till 32 GB.


Lenovo Ideacentre T540

Intelligent kylsystem

Det optimerade kylsystemet ger effektivare kylning med minimal ljudnivå. Till skillnad från vissa andra stationära datorer som helt enkelt skingrar värmen, suger T540 samtidigt in kalluft, vilket sänker systemtemperaturen under långa spelsessioner. Den har dessutom en inbyggd värmesensor som känner av rumstemperaturen och automatiskt justerar kylnivån.

Modern design

Lenovo Ideacentre T540 är tunn och kompakt med en modern design. Det snygga chassit i mineralgrått har en unik trekantsstruktur på frontpanelen, och de blå ljuseffekterna ger den en alldeles egen stil. Tack vare det stora utbudet av portar kan du dessutom ansluta de flesta typer av kringutrustning.

1009212 Lenovo Lenovo Ideacentre T540-15ICB (90L10045MW) 90L10045MW Lenovo Ideacentre T540 är en speldator som lämpar sig utmärkt för hela familjen. Med specifikationer som 9:e generationens Intel Core i5-processor, en 512 GB stor SSD-hårddisk och grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1660 är din dator alltid redo för dagens uppgifter. Till skillnad från många andra stationära datorer för hela familjen är IdeaCentre T540 konstruerad för att uppfylla högre prestandakrav för spel och multimedia. 9:e gen. Intel Core i5-processor Med senaste tillskottet från Intel är du redo för snabba upplevelser i program och underhållning. Intel Core i5-9400F är en sexkärnig processor och har en maxhastighet på hela 4,1 GHz. Denna generationen har även Intel® Turbo Boost 2.0-teknik för att öka den maximala turbofrekvensen, få kraften att utföra dina uppgifter på nolltid. NVIDIA GeForce GTX 1660 - 6 GB NVIDIA GeForce GTX 1660 är ett grafikkort som med den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av GDDR5-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming och tyngre grafikuppgifter. 512 GB SSD-hårddisk Med en SSD (Solid State Drive) startar Windows och program extremt mycket snabbare än en traditionell mekanisk hårddisk. Ljudlös och strömsnål och dessutom på 512 GB vilket ger dig lagringsutrymme för exempelvis spel, program, musik, film och bilder. 8 GB DDR4 RAM-minne Ideacentre T540 är försedd med DDR4 RAM-minne, en snabb standard för arbetsminne. Dra nytta av förbättrad hastighet och kapacitet. Du får med den här datorn tillgång till 8 GB DDR4 RAM-minne som kan utökas till 32 GB. Intelligent kylsystem Det optimerade kylsystemet ger effektivare kylning med minimal ljudnivå. Till skillnad från vissa andra stationära datorer som helt enkelt skingrar värmen, suger T540 samtidigt in kalluft, vilket sänker systemtemperaturen under långa spelsessioner. Den har dessutom en inbyggd värmesensor som känner av rumstemperaturen och automatiskt justerar kylnivån. Modern design Lenovo Ideacentre T540 är tunn och kompakt med en modern design. Det snygga chassit i mineralgrått har en unik trekantsstruktur på frontpanelen, och de blå ljuseffekterna ger den en alldeles egen stil. Tack vare det stora utbudet av portar kan du dessutom ansluta de flesta typer av kringutrustning. Desktop 5 3 8490 SEK 8490 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop