Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb och kraftfull speldator med GTX 1070-grafik

Lenovo Y700-34ISH (90DF00B2MW)

  Art.nr: 238753
  • Intel® Core i5-6400 Processor
  • 16 GB RAM / 128 GB SSD + 1 TB
  • NVIDIA GTX 1070 8 GB
  • Snabbt trådlöst nätverk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Lenovo Y700-34ISH ( 90DF00B2MW) är en snygg och snabb speldator med prestanda för att klara alla dagens spel utan problem och ta dig till nästa nivå inom gaming. Elegant och stilren design på chassit är något Lenovo har lyckats med och även möjlighet att bygga ut med mer komponenter i chassit gör att du får en komplett speldator.

Grym grafik med GTX 1070 8 GB

Grafik är den viktigaste faktorn inom spel och prestanda, för att slippa uppleva lagg och dylikt. Med grafik från NVIDIA blir du inte besviken av datorns prestanda grafikmässigt.

Intel® Core i5-6400-processor

Med den senaste generationen av Intel® processorer får du en hög arbetskapacitet och bättre hastigheter vid tyngre applikationer, redigering och spel. Finslipad arketitur från Intel® ger dig en längre livslängd och stabilitet.

Uppgradera komponenter 

Expandera med mer hårddiskar, utöka internminnet eller varför inte montera en trejdepartskylare? Lätt som en plätt med det verktygsfria chassit. 

USB 3.0

Flytta data snabbt mellan din stationära dator och andra enheter med USB 3.0 – upp till 10 gånger snabbare än tidigare USB-teknik. Du kan dock också givetvis överföra data via USB 2.0. Perfekt för överföring av stora media-filer.

Dolby® Home Theater® surround-ljud

Upplev äkta Dolby® Surround-ljud vad du än använder datorn till kommer du uppleva Surround-ljud. Sätt på en film, luta dig tillbaka och ta fram popcorn. 

WiFi och Bluetooth 4.0

Anslut datorn till ditt hemma nätverk trådlöst och slipp kablar. Strömma musik trådlöst via Bluetooth och upplev friheten av trådlöst.

Snabbt och stort lagringsutrymme

Med en förmonterad SSD-hårddisk på 120GB kommer du slippa vänta i minuter på att systemet startar utan snarare sekunder. Installera viktiga applikationer och favoritspel på SSD-hårddisken och resterande på den förmonterade SSH-hårdisken(Solid State Hybrid) på hela 1000GB är en hybrid teknik där både kretsstyrda delar och mekaniska arbetar tillsammans. Ger dig mer prestanda på större lagringsutrymme. Lagra bilder, filmer, musik och annat på den mekaniska hårdissken och fortfarande ha prestandan med dig.  SSD-hårddisken är ljudlös och strömsnål, även i princip okänsliga mot vibrationer och stötar vilket ger dig säkrare lagring på den. 

Nya, populära Windows 10

Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara.

238753 Lenovo Lenovo Y700-34ISH (90DF00B2MW) 90DF00B2MW Lenovo Y700-34ISH ( 90DF00B2MW) är en snygg och snabb speldator med prestanda för att klara alla dagens spel utan problem och ta dig till nästa nivå inom gaming. Elegant och stilren design på chassit är något Lenovo har lyckats med och även möjlighet att bygga ut med mer komponenter i chassit gör att du får en komplett speldator. Grym grafik med GTX 1070 8 GB Grafik är den viktigaste faktorn inom spel och prestanda, för att slippa uppleva lagg och dylikt. Med grafik från NVIDIA blir du inte besviken av datorns prestanda grafikmässigt. Intel® Core i5-6400-processor Med den senaste generationen av Intel® processorer får du en hög arbetskapacitet och bättre hastigheter vid tyngre applikationer, redigering och spel. Finslipad arketitur från Intel® ger dig en längre livslängd och stabilitet. Uppgradera komponenter  Expandera med mer hårddiskar, utöka internminnet eller varför inte montera en trejdepartskylare? Lätt som en plätt med det verktygsfria chassit.  USB 3.0 Flytta data snabbt mellan din stationära dator och andra enheter med USB 3.0 – upp till 10 gånger snabbare än tidigare USB-teknik. Du kan dock också givetvis överföra data via USB 2.0. Perfekt för överföring av stora media-filer. Dolby® Home Theater® surround-ljud Upplev äkta Dolby® Surround-ljud vad du än använder datorn till kommer du uppleva Surround-ljud. Sätt på en film, luta dig tillbaka och ta fram popcorn.  WiFi och Bluetooth 4.0 Anslut datorn till ditt hemma nätverk trådlöst och slipp kablar. Strömma musik trådlöst via Bluetooth och upplev friheten av trådlöst. Snabbt och stort lagringsutrymme Med en förmonterad SSD-hårddisk på 120GB kommer du slippa vänta i minuter på att systemet startar utan snarare sekunder. Installera viktiga applikationer och favoritspel på SSD-hårddisken och resterande på den förmonterade SSH-hårdisken(Solid State Hybrid) på hela 1000GB är en hybrid teknik där både kretsstyrda delar och mekaniska arbetar tillsammans. Ger dig mer prestanda på större lagringsutrymme. Lagra bilder, filmer, musik och annat på den mekaniska hårdissken och fortfarande ha prestandan med dig.  SSD-hårddisken är ljudlös och strömsnål, även i princip okänsliga mot vibrationer och stötar vilket ger dig säkrare lagring på den.  Nya, populära Windows 10 Windows 10 är välbekant, enkelt att använda och har massor av likheter med Windows 7, bland annat Start-menyn. Det går snabbt att starta och väcka från viloläge, har mer inbyggd säkerhet som hjälper till att skydda din information och är utformat för att fungera med befintlig program- och maskinvara. Desktop 4,4 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Desktop