Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ASUS Chromebox 3: Snabb Mini-PC för enklare uppgifter

ASUS Chromebox3-N007U

  Art.nr: 1006309
  • Intel® Celeron® 3865U processor
  • Stort utbud av Android-appar
  • Kompakt design, väger endast 1 kg
  • Snabbt WiFi (dubbla band 802.11ac)
  • USB 3.1 Gen 1-portar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Chromebox 3-N007U är en snabb Mini-PC som är ett smidigt alternativ till en större stationär dator. Med fullt stöd för Android-appar från Google Play ger ASUS Chromebox 3 dig möjligheten att köra dina favoritmobilappar med kraften av en mini-dator. Den är också utrustad med mångsidiga USB 3.1 Gen 1 Type-C-portar för mycket snabba dataöverföringar. Du får även tillgång till DisplayPort och en HDMI-port för stöd av 4K / UHD-skärmar, detta och mer ger dig skärpa och ökad produktivitet.

Välj apparna som passar dig

Med ett rikt utbud av Android-appar som är tillgängliga via Google Play kan du enkelt hitta bra appar för produktivitet, kommunikation, underhållning och mer. Apparna låter dig få ut det mesta möjliga av din nya ASUS Chromebox 3.

Anslutningar

Med stöd för USB-strömleverans kan ASUS Chromebox 3 ladda upp en ansluten telefon eller ett datortillbehör. Vilket eliminerar behovet av en separat nätadapter, för en renare arbetsyta. Och som ovannämnt så har datorn även utrustats med HDMI- och Displayport-anslutning. Samt hörlurar/mikrofon-ingång.

En enkel och smart digital upplevelse

Nu kan du njuta av snabbare och stabilare trådlösa anslutningar tack vare dubbla band 802.11ac WiFi. Asus Chromebox 3 håller sig automatiskt uppdaterad när den är ansluten till Internet, så att du alltid har de senaste funktionerna. Du får dessutom tillgång till ett brett sortiment av appar som fungerar bra både online och offline. Du kan exempelvis läsa och redigera dokument, kalkylblad eller presentationer utan internetanslutning.

Intel® Celeron® processor

Intel® Celeron® 3865U är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform att arbeta med.

Lätt och platsbesparande

ASUS Chromebox 3 har en elegant, platsbesparande design som endast mäter 148,5 x 148,5 x 40 mm. Samt att datorn endast väger 1 kg. Den är så kompakt att den kan fästas på baksidan av en bildskärm med ett VESA-fäste (ej inkluderat), så att du kan skapa din egen anpassade allt-i-ett-dator.

1006309 ASUS ASUS Chromebox3-N007U 90MS01B1-M00070 ASUS Chromebox 3-N007U är en snabb Mini-PC som är ett smidigt alternativ till en större stationär dator. Med fullt stöd för Android-appar från Google Play ger ASUS Chromebox 3 dig möjligheten att köra dina favoritmobilappar med kraften av en mini-dator. Den är också utrustad med mångsidiga USB 3.1 Gen 1 Type-C-portar för mycket snabba dataöverföringar. Du får även tillgång till DisplayPort och en HDMI-port för stöd av 4K / UHD-skärmar, detta och mer ger dig skärpa och ökad produktivitet. Välj apparna som passar dig Med ett rikt utbud av Android-appar som är tillgängliga via Google Play kan du enkelt hitta bra appar för produktivitet, kommunikation, underhållning och mer. Apparna låter dig få ut det mesta möjliga av din nya ASUS Chromebox 3. Anslutningar Med stöd för USB-strömleverans kan ASUS Chromebox 3 ladda upp en ansluten telefon eller ett datortillbehör. Vilket eliminerar behovet av en separat nätadapter, för en renare arbetsyta. Och som ovannämnt så har datorn även utrustats med HDMI- och Displayport-anslutning. Samt hörlurar/mikrofon-ingång. En enkel och smart digital upplevelse Nu kan du njuta av snabbare och stabilare trådlösa anslutningar tack vare dubbla band 802.11ac WiFi. Asus Chromebox 3 håller sig automatiskt uppdaterad när den är ansluten till Internet, så att du alltid har de senaste funktionerna. Du får dessutom tillgång till ett brett sortiment av appar som fungerar bra både online och offline. Du kan exempelvis läsa och redigera dokument, kalkylblad eller presentationer utan internetanslutning. Intel® Celeron® processor Intel® Celeron® 3865U är en processor för alla dina vardagliga datorbehov. Med äkta Intel-känsla i prisvärt format får du jämn multitasking-prestanda och en perfekt plattform att arbeta med. Lätt och platsbesparande ASUS Chromebox 3 har en elegant, platsbesparande design som endast mäter 148,5 x 148,5 x 40 mm. Samt att datorn endast väger 1 kg. Den är så kompakt att den kan fästas på baksidan av en bildskärm med ett VESA-fäste (ej inkluderat), så att du kan skapa din egen anpassade allt-i-ett-dator. Minidator 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Minidator