Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tyst mini-PC med 1000 GB lagringsutrymme

ASUS VivoMini UN45H-DM331Z

  Art.nr: 1002541
  • Intel® Celeron® N3000 processor
  • 1000 GB lagring
  • Tyst och fläktlös design
  • Blixtsnabbt 802.11ac WiFi
  • Många anslutningar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VivoMini UN45H-DM331Z är en mycket kompakt mini-PC med flera starka komponenter, du får bland annat tillgång till en Intel®-processor. Datorn har dessutom blivit utrustad med blixtsnabbt 802.11ac Wi-Fi, 8 GB RAM-minne samt en 1 TB-hårddisk. Elegant och kompakt formgivning med en Zen-inspirerad ytbehandling som har en effekt av spunnen metall, och som väger mindre än 700 gr. Du får helt enkelt en tyst och pålitlig PC-dator med ultralåg strömförbrukning.

Design

VivoMini UN45H med utmärkelsen "Good Design Award" är framtagen för hemmet, med ett elegant tillverkat chassi som har rundade kanter och kompakta mått på endast 131x131x52 mm. VivoMini UN45H har en ytbehandling i glänsande Midnight Blue och en Zen-inspirerad design med en effekt av spunnen metall. Den kan dessutom VESA-monteras på baksidan av en skärm, skapa din anpassade Allt-i-ett-dator med en ordnad omgivning.

Intel-processor

VivoMini UN45H drivs av en Intel® Celeron®-processor och har 4K/UHD-skärmstöd för en exceptionell bildupplevelse. Den passar perfekt till hemmabion och låter dig surfa på webben och titta på filmer i fantastisk klarhet.

Tyst och fläktlös design

VivoMini UN45H har en fläktlös design och en processor med låg strömförbrukning som garanterar en helt tyst körning även under full belastning, så att du kan njuta av musik och filmer fullt ut. Den är till och med så tyst att den kan stå i ditt sovrum.

Produktivitet med flera skärmar

VivoMini UN45H fungerar med flera bildskärmar och ger dig flera olika bildskärmsalternativ. Den kan dessutom strömma innehåll trådlöst för att maximera din datorupplevelse. Sprid ut dina arbetsfönster, spegla innehåll eller utöka ett enstaka fönster över flera skärmar.

1002541 1002541 ASUS ASUS VivoMini UN45H-DM331Z 90MS00R2-M03310 ASUS VivoMini UN45H-DM331Z är en mycket kompakt mini-PC med flera starka komponenter, du får bland annat tillgång till en Intel®-processor. Datorn har dessutom blivit utrustad med blixtsnabbt 802.11ac Wi-Fi, 8 GB RAM-minne samt en 1 TB-hårddisk. Elegant och kompakt formgivning med en Zen-inspirerad ytbehandling som har en effekt av spunnen metall, och som väger mindre än 700 gr. Du får helt enkelt en tyst och pålitlig PC-dator med ultralåg strömförbrukning. Design VivoMini UN45H med utmärkelsen "Good Design Award" är framtagen för hemmet, med ett elegant tillverkat chassi som har rundade kanter och kompakta mått på endast 131x131x52 mm. VivoMini UN45H har en ytbehandling i glänsande Midnight Blue och en Zen-inspirerad design med en effekt av spunnen metall. Den kan dessutom VESA-monteras på baksidan av en skärm, skapa din anpassade Allt-i-ett-dator med en ordnad omgivning. Intel-processor VivoMini UN45H drivs av en Intel® Celeron®-processor och har 4K/UHD-skärmstöd för en exceptionell bildupplevelse. Den passar perfekt till hemmabion och låter dig surfa på webben och titta på filmer i fantastisk klarhet. Tyst och fläktlös design VivoMini UN45H har en fläktlös design och en processor med låg strömförbrukning som garanterar en helt tyst körning även under full belastning, så att du kan njuta av musik och filmer fullt ut. Den är till och med så tyst att den kan stå i ditt sovrum. Produktivitet med flera skärmar VivoMini UN45H fungerar med flera bildskärmar och ger dig flera olika bildskärmsalternativ. Den kan dessutom strömma innehåll trådlöst för att maximera din datorupplevelse. Sprid ut dina arbetsfönster, spegla innehåll eller utöka ett enstaka fönster över flera skärmar. Minidator 2,7 3 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Minidator