Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dator i fickformat med imponerande prestanda

ASUS VivoStick TS10-B004D

  Art.nr: 231845
  • Intel Atom x5-Z8350
  • Windows 10
  • Bluetooth 4.1
  • WiFi 802.11ac
  • 2 GB ram / 32 GB lagring

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VivoStick TS 10 är en minidator som får plats i din ficka. Den är laddad med en Intel Atom-processor och förvandlar alla typer av TV, projektor, skärm och annat som har en HDMI anslutning till en helt funktionell dator för arbete och underhållning. VivoStick öppnar en hel värld av möjligheter för datorarbete i hemmet, på kontoret eller var du än behöver det.

Kraft i ett kompakt format

VivoStick låter dig njuta av den prestanda som finns hos stationära datorer och ger en bildupplevelse i FUll HD. Den startar snabbt och är redo att användas direkt ur lådan. Detta möjliggörs av 2 GB minne, 32 GB lagring, senaste snabba 802.11ac WiFi-tekniken, Bluetooth 4.1, USB 3.0 och 2.0, ljudutgång och HDMI-port i en extrems kompakt design.

Multimediafunktioner

Med Bluetooth och de övriga möjligheter till anslutning av andra enheter kan du spegla eller strömma dina foton, videos favoritfilmer eller musik från smarttelefoner, surfplattor med både iOS och Android. 

Smart hållare

För att din VivoStick skall ta ännu mindre plats får du med en schysst hållare och förlängningskabel så att du kan dölja den bakom bildskärmen, teven eller var du väljer att sätta den till. 

Bäst i test - PC för Alla

"Vivostick TS10 klarar av det mesta från Office och surf till strömmad video utan problem. Vivostick har fläktkylning, men till skillnad andra pinnar som alltid har fläkten igång, så är den bitvis helt tyst. För att skilja sig från mängden slänger Asus med ett par extra program och tjänster. Dels en egen fjärrkontroll-app till mobilen som både kan styra mus och tangentbord och fungera som en mediacenter-fjärrkontroll."

Läs hela testet här. 

Asus Vivostick TS10 - Bäst i Test
231845 ASUS ASUS VivoStick TS10-B004D 90MA0021-M00250 ASUS VivoStick TS 10 är en minidator som får plats i din ficka. Den är laddad med en Intel Atom-processor och förvandlar alla typer av TV, projektor, skärm och annat som har en HDMI anslutning till en helt funktionell dator för arbete och underhållning. VivoStick öppnar en hel värld av möjligheter för datorarbete i hemmet, på kontoret eller var du än behöver det. Kraft i ett kompakt format VivoStick låter dig njuta av den prestanda som finns hos stationära datorer och ger en bildupplevelse i FUll HD. Den startar snabbt och är redo att användas direkt ur lådan. Detta möjliggörs av 2 GB minne, 32 GB lagring, senaste snabba 802.11ac WiFi-tekniken, Bluetooth 4.1, USB 3.0 och 2.0, ljudutgång och HDMI-port i en extrems kompakt design. Multimediafunktioner Med Bluetooth och de övriga möjligheter till anslutning av andra enheter kan du spegla eller strömma dina foton, videos favoritfilmer eller musik från smarttelefoner, surfplattor med både iOS och Android.  Smart hållare För att din VivoStick skall ta ännu mindre plats får du med en schysst hållare och förlängningskabel så att du kan dölja den bakom bildskärmen, teven eller var du väljer att sätta den till.  Bäst i test - PC för Alla "Vivostick TS10 klarar av det mesta från Office och surf till strömmad video utan problem. Vivostick har fläktkylning, men till skillnad andra pinnar som alltid har fläkten igång, så är den bitvis helt tyst. För att skilja sig från mängden slänger Asus med ett par extra program och tjänster. Dels en egen fjärrkontroll-app till mobilen som både kan styra mus och tangentbord och fungera som en mediacenter-fjärrkontroll."Läs hela testet här.  Minidator 3,1 11 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Stationära datorer
  3. Minidator