Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

iPad Pro 12,9" 1 TB. Allt är nytt. Allt är skärm. Allt är möjligt.

Apple iPad Pro (3rd gen. 2018) 12,9" 1TB Wi-Fi+Cellular Space Grey MTJP2KN/A

  Art.nr: 1006256
 • 12,9-tums Liquid Retina-skärm
 • Face ID
 • 802.11ac WiFi och 4G LTE Advanced
 • A12X Bionic-chip med Neural Engine
 • Upp till 10 timmars batteritid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nya 12,9-tums iPad Pro har en avancerad Liquid Retina-skärm som går från kant till kant¹. Face ID, så att du kan låsa upp din iPad Pro, logga in i appar och betala säkert med ett ögonkast. A12X Bionic-chippet, som är snabbare än de flesta bärbara pc-datorer och gör det enkelt att köra proffsappar. Ett batteri som räcker hela dagen³. WiFi och 4G LTE Advanced⁴

Och över en miljon appar i App Store, även med upplevelser av förstärkt verklighet. Dessutom finns nya Apple Pencil och Smart Keyboard Folio, som hjälper dig att bli ännu mer kreativ och produktiv². Du kommer att få en helt ny bild av vad iPad klarar av. Och vad en dator klarar av.

De viktigaste funktionerna

 • 12,9-tums Liquid Retina-skärm från kant till kant med ProMotion, True Tone och stort färgomfång¹
 • A12X Bionic-chip med Neural Engine
 • Face ID för säker autentisering och Apple Pay
 • 12 MP kamera på baksidan, 7 MP skärmkamera med TrueDepth
 • Ljudsystem med fyra högtalare och bredare stereoljud
 • 802.11ac WiFi och mobildata med 4G LTE Advanced⁴
 • Upp till 10 timmars batteritid³
 • USB-C-port för laddning och tillbehör
 • iOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal, delade upplevelser av förstärkt verklighet och Skärmtid

Juridisk information

Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan ändras.

 1. Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som en vanlig rektangel är skärmen 12,9 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre.
 2. Tillbehör säljs separat.
 3. Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries.
 4. Surfabonnemang krävs. 4G LTE Advanced och 4G LTE är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om LTE-stöd kan du få av operatören samt på www.apple.com/ipad/LTE.

Teknisk information

Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/se/ipad-pro/specs/.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Apple Apple iPad Pro (3rd gen. 2018) 12,9" 1TB Wi-Fi+Cellular Space Grey MTJP2KN/A MTJP2KN/A Nya 12,9-tums iPad Pro har en avancerad Liquid Retina-skärm som går från kant till kant¹. Face ID, så att du kan låsa upp din iPad Pro, logga in i appar och betala säkert med ett ögonkast. A12X Bionic-chippet, som är snabbare än de flesta bärbara pc-datorer och gör det enkelt att köra proffsappar. Ett batteri som räcker hela dagen³. WiFi och 4G LTE Advanced⁴Och över en miljon appar i App Store, även med upplevelser av förstärkt verklighet. Dessutom finns nya Apple Pencil och Smart Keyboard Folio, som hjälper dig att bli ännu mer kreativ och produktiv². Du kommer att få en helt ny bild av vad iPad klarar av. Och vad en dator klarar av. De viktigaste funktionerna 12,9-tums Liquid Retina-skärm från kant till kant med ProMotion, True Tone och stort färgomfång¹A12X Bionic-chip med Neural EngineFace ID för säker autentisering och Apple Pay12 MP kamera på baksidan, 7 MP skärmkamera med TrueDepthLjudsystem med fyra högtalare och bredare stereoljud802.11ac WiFi och mobildata med 4G LTE Advanced⁴Upp till 10 timmars batteritid³USB-C-port för laddning och tillbehöriOS 12 med bland annat FaceTime-gruppsamtal, delade upplevelser av förstärkt verklighet och Skärmtid Juridisk information Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan ändras.Skärmen har rundade hörn. Uppmätt som en vanlig rektangel är skärmen 12,9 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre.Tillbehör säljs separat.Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information finns på www.apple.com/se/batteries.Surfabonnemang krävs. 4G LTE Advanced och 4G LTE är endast tillgängliga på utvalda marknader och hos utvalda mobiloperatörer. Hastigheterna baseras på teoretisk genomströmning och påverkas av lokala förhållanden och ditt val av operatör. Mer information om LTE-stöd kan du få av operatören samt på www.apple.com/ipad/LTE. Teknisk information Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/se/ipad-pro/specs/. Surfplattor 22190 SEK 22190 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor