Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skydda skärmen på din iPad mini med härdat glas

Andersson Glass Shield iPad Mini 1/2/3

  Art.nr: 206923
 • Härdat glas
 • 0,3mm tunt
 • Skyddar mot repor och fingeravtryck
 • Enkel att applicera
 • Passar iPad Mini 1, 2 och 3

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda skärmen på din iPad mini

Härdat glas till din iPad mini. Skyddet gör att glaset inte får repor och störande fettfläckar på skärmen, samtidigt som den hålls ren från damm och andra småpartiklar. Detta skyddet passar iPad Mini 1, 2 och 3.

Tack vare att glaset är så tunt, bara 0,3mm, så kommer du inte ens märka av att det sitter ett skydd på din iPad mini.

Skyddsglaset är mycket lätt att montera. Putsduk, alkorengöring och appliceringsskrapa medföljer. Luftbubblor är numera ett minne blott.

Tillsammans med ett fodral eller väska är detta det bästa skydd du kan ge din Ipad mini.

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • 250ml flaska rengöringsspray
 • Tvättbar mikrofiberduk
 • Tar bort damm, smuts och fett

99:-

206923 Andersson Andersson Glass Shield iPad Mini 1/2/3 Tempered glass Ipad Mini Skydda skärmen på din iPad mini Härdat glas till din iPad mini. Skyddet gör att glaset inte får repor och störande fettfläckar på skärmen, samtidigt som den hålls ren från damm och andra småpartiklar. Detta skyddet passar iPad Mini 1, 2 och 3. Tack vare att glaset är så tunt, bara 0,3mm, så kommer du inte ens märka av att det sitter ett skydd på din iPad mini. Skyddsglaset är mycket lätt att montera. Putsduk, alkorengöring och appliceringsskrapa medföljer. Luftbubblor är numera ett minne blott. Tillsammans med ett fodral eller väska är detta det bästa skydd du kan ge din Ipad mini. Displayskydd surfplatta 3 2 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Displayskydd surfplatta