Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skonsamt skärmskydd i glas till iPad 10,2" (7:e gen)

ZAGG Invisibleshield Glass Elite Visionguard iPad 10.2

  Art.nr: 1011646
  • Reptåligt härdat premiumglas
  • Skyddar skärmen mot repor, slag och smuts
  • VisionGuard Blue Light filter
  • Enkel och exakt montering

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ZAGG InvisibleShield Glass Elite VisionGuard är ett blåljusreducerande skärmskydd i härdat glas. Detta displayskydd ger skärmen på din iPad 10,2" (7:e generationen) ett väldigt starkt skydd mot repor, slag och smuts, och har även utrustats med ett VisionGuard Blue Light-filter. Skydda din iPads skärm och samtidigt dina ögon, med ZAGG:s starkaste glasskärmskydd någonsin. 

VisionGuard Blue Light filter

Teknikens snabba utveckling har lett att våra ögon idag utsätts för högre mängder blått ljus än vi gjort tidigare, med framfarten av smartphones, surfplattor och datorskärmar. Med ett VisionGuard Blue Light filter filtreras delar av det skadliga blåa ljuset bort, så att dina ögon skyddas.

Ytbehandling motverkar fingeravtryck

Ytan på Glass Elite VisionGuard skärmskydd har samma silkeslena, släta känsla som din ursprungliga skärm. Den har dessutom en oljeavstötande och antibakteriell ytbehandling som gör fingeravtryck så gott som osynliga.

1011646 ZAGG ZAGG Invisibleshield Glass Elite Visionguard iPad 10.2 200104672 ZAGG InvisibleShield Glass Elite VisionGuard är ett blåljusreducerande skärmskydd i härdat glas. Detta displayskydd ger skärmen på din iPad 10,2" (7:e generationen) ett väldigt starkt skydd mot repor, slag och smuts, och har även utrustats med ett VisionGuard Blue Light-filter. Skydda din iPads skärm och samtidigt dina ögon, med ZAGG:s starkaste glasskärmskydd någonsin.  VisionGuard Blue Light filter Teknikens snabba utveckling har lett att våra ögon idag utsätts för högre mängder blått ljus än vi gjort tidigare, med framfarten av smartphones, surfplattor och datorskärmar. Med ett VisionGuard Blue Light filter filtreras delar av det skadliga blåa ljuset bort, så att dina ögon skyddas. Ytbehandling motverkar fingeravtryck Ytan på Glass Elite VisionGuard skärmskydd har samma silkeslena, släta känsla som din ursprungliga skärm. Den har dessutom en oljeavstötande och antibakteriell ytbehandling som gör fingeravtryck så gott som osynliga. Displayskydd surfplatta 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Displayskydd surfplatta