Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart Cover till iPad 9,7 & iPad Air

Apple Smart Cover iPad 9,7" (2017) - Charcoal Gray

  Art.nr: 1002807
 • Apple original
 • Tunn, stilren design
 • Magnetfäste
 • FaceTime- och filmvisningsställ
 • Öppna och väck

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Smart Cover till iPad är tillverkat av ett enda stycke slitstark polyuretan som skyddar framsidan av enheten. Smart Cover väcker automatiskt din iPad när det öppnas och sätter den i vila när det stängs. Det kan vikas till ett praktiskt ställ i olika lägen när du vill läsa, skriva eller titta på video. Och du kan enkelt snäppa på det och ta av det när du vill.

Tunn, stilren design

Lätta och tåliga Smart Cover skyddar skärmen på iPad utan att täcka aluminiumbaksidan. Så din iPad ser fortfarande ut – och känns – som en iPad, bara med lite extra skydd.

Tillverkat av polyuretan

Smart Cover är tillverkat av polyuretan. Den har också ett mjukt foder i matchande färg som håller skärmen ren.

Magnetfäste

Det magnetiska gångjärnet på Smart Cover fäster mot iPad så att skyddet sitter perfekt och magneterna på insidan ser till att det sitter på plats.

Öppna och väck. Stäng och sätt i vila

När du öppnar Smart Cover vaknar iPad som genom ett trollslag. Stäng det, så går iPad automatiskt in i vila.

FaceTime- och filmvisningsställ

Smart Cover viks på precis rätt ställen och omvandlas lätt till ett praktiskt ställ för FaceTime och filmvisning.

Tangentbordsställ

Smart Cover fungerar också som ett tangentbordsställ. Vik det bakåt, så kan du luta iPad i en bekväm vinkel för att skriva.

Kompatibilitet

 • iPad 9,7" (2017)
 • iPad 9,7" (2018)
 • iPad Air
 • iPad Air 2
1002807 Apple Apple Smart Cover iPad 9,7" (2017) - Charcoal Gray MQ4L2ZM/A Smart Cover till iPad är tillverkat av ett enda stycke slitstark polyuretan som skyddar framsidan av enheten. Smart Cover väcker automatiskt din iPad när det öppnas och sätter den i vila när det stängs. Det kan vikas till ett praktiskt ställ i olika lägen när du vill läsa, skriva eller titta på video. Och du kan enkelt snäppa på det och ta av det när du vill. Tunn, stilren design Lätta och tåliga Smart Cover skyddar skärmen på iPad utan att täcka aluminiumbaksidan. Så din iPad ser fortfarande ut – och känns – som en iPad, bara med lite extra skydd. Tillverkat av polyuretan Smart Cover är tillverkat av polyuretan. Den har också ett mjukt foder i matchande färg som håller skärmen ren. Magnetfäste Det magnetiska gångjärnet på Smart Cover fäster mot iPad så att skyddet sitter perfekt och magneterna på insidan ser till att det sitter på plats. Öppna och väck. Stäng och sätt i vila När du öppnar Smart Cover vaknar iPad som genom ett trollslag. Stäng det, så går iPad automatiskt in i vila. FaceTime- och filmvisningsställ Smart Cover viks på precis rätt ställen och omvandlas lätt till ett praktiskt ställ för FaceTime och filmvisning. Tangentbordsställ Smart Cover fungerar också som ett tangentbordsställ. Vik det bakåt, så kan du luta iPad i en bekväm vinkel för att skriva. Kompatibilitet iPad 9,7" (2017)iPad 9,7" (2018)iPad AiriPad Air 2 Apple 4,8 4 395 SEK 395 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Surfplattor
 3. Fodral surfplatta
 4. Apple