Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Silikonskal med stativfunktion för 9,7" iPads

Deltaco Silicone Case Blue for iPad Pro 9.7/iPad Air/2

  Art.nr: 1004280
  • Mjukt och slitstarkt silikongummi
  • Hål för kamera och anslutningar
  • Förstärkta kanter
  • Skyddar mot repor och fallskador
  • Ställfunktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Deltaco Silicone Case TPF-1301 är ett skyddande fodral till iPad 9,7", iPad Air /Air 2 och iPad Pro 9,7" som gör att hela familjen tryggt kan använda surfplattan. TPF-1301 är tillverkat i flexibelt och slitstarkt silikongummi som skyddar mot repor och hårda stötar på baksidan och runt om sidorna. De förstärkta kanterna absorberar dessutom kraften vid tapp och fall av surfplattan. Även de upphöjda sidorna skyddar skärmen från fallskador. Utskärningar för kamera och anslutningar ger dig full tillgång till alla funktioner.

Smart stativfunktion

Den smarta konstruktionen gör även att baksidesskyddet kan användas som stativ till surfplattan. Luta din iPad upprätt för filmer och bildspel, eller liggandes på ett bord för att bilda en skriv- och ritställ med två justerbara vinklar.

Deltaco Silicone Case Pink for iPad Pro 9.7/iPad Air/2
1004280 Deltaco Deltaco Silicone Case Blue for iPad Pro 9.7/iPad Air/2 TPF-1300 Deltaco Silicone Case TPF-1301 är ett skyddande fodral till iPad 9,7", iPad Air /Air 2 och iPad Pro 9,7" som gör att hela familjen tryggt kan använda surfplattan. TPF-1301 är tillverkat i flexibelt och slitstarkt silikongummi som skyddar mot repor och hårda stötar på baksidan och runt om sidorna. De förstärkta kanterna absorberar dessutom kraften vid tapp och fall av surfplattan. Även de upphöjda sidorna skyddar skärmen från fallskador. Utskärningar för kamera och anslutningar ger dig full tillgång till alla funktioner. Smart stativfunktion Den smarta konstruktionen gör även att baksidesskyddet kan användas som stativ till surfplattan. Luta din iPad upprätt för filmer och bildspel, eller liggandes på ett bord för att bilda en skriv- och ritställ med två justerbara vinklar. Apple 4,1 9 149 SEK 149 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Surfplattor
  3. Fodral surfplatta
  4. Apple